Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
(07-07-2014, 21:46)Ralveyn napisał(a): Dzięki Carol! Orientujesz się może, między którą wersją jest ten przeskok i wprowadzono system generacji? Język

Dzisiaj stwierdziłem, że strasznie brakuje mi moich kolorowych tamków, dlatego też pora odłożyć pieniądze i kupić sobie jakieś iD L, mam nadzieję Carol, że jesteś z niego zadowolona. Duży uśmiech Jeszcze nadrobię straty. Język

Od v1 są generacje. Oczko

Ja to zielone iD L kocham ną! <3
Odpowiedz
No i znowu długa przerwa... Sam nie wiem, jak mam to ogarniać. Ale chcę tutaj pisać zdecydowanie bardziej regularnie, chociaż momentami (jak ten) w innej formie. Mam szczerą nadzieję, że nikomu to nie przeszkodzi, a może rozwinie się jakaś mniej, lub bardziej ciekawa rozmowa. Byłoby serio fajnie.

[Obrazek: tumblr_lymgkkPqdd1qcfn0j.gif]
Chociaż przez moje ręce, przewinęło się tylko kilka kolorowych tmgc, 15th szczerze uwielbiam. Przede wszystkim za wygląd - wygląda naprawdę, naprawdę dobrze. Nie jest kiczowata, czy przesadzona, a połączenie fioletu i złoto-srebrnej farby, daje imponujący efekt. No i szkiełko, myślę, że to jak wisienka na tuczącym wiejskim torcie na śmietanie (nie, wcale nie mam na niego teraz ochoty XD). W ogóle nie lubię fioletowego, zawsze mi się wydawało, że jak już to tylko ta pastelowa odmiana. Ale ten fiolet jest naprawdę fajny i tak wiem, mógłbym się jarać obudową jeszcze kilka godzin. Co do samych postaci - miłe zaskoczenie, nie wiem sam dlaczego, ale niektóre (chociażby) w P's wyglądają, jakby rysownikom (?) brakowało totalnie pomysłu i nałożyli na siebie serie kresek. Akahanatchi i Otogitchi zdecydowanie podbili moje serce i gdy w końcu ich wyhoduję to ojj... wróżę im naprawdę późny ślub. Duży uśmiech Ciesze się, że żeńskie postacie też trzymają poziom, a nie są jakieś strasznie cukierkowe. No prócz Antoinetchi, ale to jakiś chyba niewypał w ogóle jest. Obecnie mam UFOtchi, którą strasznie fajnie było zobaczyć w kolorkach. Dałem plamy w liczeniu buziek z powiadomieniem, ale mam nadzieję, że trafi mi się Mikazukitchi (chodzący księżyc) by mieć Mimitchi. Swoją drogą, czy tylko ja zawsze myślałem, że to raczej chłopiec? Czy gdzieś po drodze podmienili mu płeć?
No i niestety... szkoła. Mam nadzieję, że przynajmniej ten rok będzie po prostu ok.
[Obrazek: tumblr_lymgkkPqdd1qcfn0j.gif]
[Obrazek: 2i1mghw.jpg]

[Obrazek: 24g16oo.jpg]

[Obrazek: 2qcnp5s.jpg]
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Słodka ta Ufotchi Uśmiech no i samo id l 15th boskie. Szkołą się nie martw , jakoś będzie ( ja nienawidziłam gimnazjum ale liceum było spoko).
Odpowiedz
Naciągnij ten sweterek z przodu. xD To ma przylegać do tej złotej obręczy. Oczko
Odpowiedz
^Zwykle właśnie przylega, ale coś do zdjęcia się tak zsuwał. Język
Arriane, ja nienawidzę i gimnazjum i mojej szkoły średniej - technikum, druga klasa. Ale ponoć są jakieś zmiany w ilości trwania tego typu szkół i trzecia oraz czwarta klasa zostają skrócone o kilka miesięcy. Hallelujah!

Totalnie zaniedbałem tama, więc liczę na Violetchi.
Odpowiedz
Ufotchi jest mega <3 I jak to nie lubisz Antoinetchi? D8 Uwielbiam ją. Jest z v5.5 i jest księżniczkowa ; o ;
I fajne tło Duży uśmiech Takie pasujące xD
Odpowiedz
Poznajcie Lucka. Lucek to fajny gość, co prawda lubi się bawić ostrymi rzeczami, ale jeszcze nikt nie ucierpiał... chyba.
[Obrazek: 25zsepz.png]

Lucek jest stosunkowo szczęśliwym stworzeniem, chociaż ma dziwnego pecha do wszystkiego co wygląda... jak konewka z serduszkiem.
[Obrazek: ndal5j.png]

Jest nawet szczęśliwy, pomimo faktu, że w jego ogródku rośnie różowe drzewo.
[Obrazek: 25g9xs5.png]

Właściwie to chyba odkryliśmy jego największy sekret - różowy to jego ulubiony kolor.. Więc chyba postanowił się schować i nigdy nie wychodzić.
[Obrazek: 14u89jd.png]

Bo powiem Wam, że pomimo tego całego zgrywania złego ninjy, Lucek jest najbardziej wesołym stworzonkiem na całej tama-planecie.
[Obrazek: 14jyrti.png]
Odpowiedz
Omfg jaki ten wpis kochany!!!
Odpowiedz
Dzięki wam! Duży uśmiechD
Michu, to odpalaj Colorka, hah. : D
Odpowiedz
GOZARUTCHI !!!! XD uwielbiam :3 (ah jaki on zadowolony z karuzeli)

Świetny wpis Uśmiech więcej takich poproszę Oczko
Odpowiedz
Świetne fotki, takie... estetyczne. <3

Colorek jest taki fajny, pamiętam jak Calli prowadziła swój pamiętnik i tak strasznie chciałam tą wersję. Koniec końców kupiłam iD, ale ze wszystkich kolorowych tama to pierwsze kręci mnie chyba najbardziej. To chyba ta prostota do mnie przemawia.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Monika, właśnie tak myślałem, że Ci się spodoba. Duży uśmiech Będzie więcej, tylko zdobędę staruszka. ^^
Bella, waśnie mnie estetycznie gryzą! D: W ogóle nie wiem ale kolorystycznie coś się poprzestawiało, ale dzięki!^^ Właśnie identycznie uważam, lubię wszystkie inne wersje, ale Colorek to coś, co chciałem od zawsze i gdy wreszcie go dostałem - nie zawiodłem się, świetna wersja.

edit/
Wybaczcie za niektóre zdjęcia, ale strasznie mi się ręce cały dzień trzęsą..

Dzisiaj nadszedł ważny dzień - moment w którym zmarszczki już trwale zasłoniły oczy Luckowi.
[Obrazek: 2h6aofa.png]

Co prawda Lucek już nawet nie widzi, gdzie jego drzewko rośnie, ale to nawet i dobrze, nie opycha się burgerami...
[Obrazek: 23k3cr5.png]

Mimo wszystko postanowił wziąć się w garść..
[Obrazek: 2ez2ujd.png]

No wiesz co Lucek, tak już na pierwszej randce...
[Obrazek: 2gvltmp.png]

Jego wybranka zdecydowanie uświadomiła sobie właśnie, że zmarszczki zasłaniają mu cały świat i Lucjan nawet nie widzi, gdzie całuje....
[Obrazek: xas1g5.png]

Z tego wszystkiego narodził się... Marian, co prawda Marian miał być Marianną, ale... przyzwyczaiłem się.
[Obrazek: 208w4mb.png]
Odpowiedz
OMG ŚMIEJĘ SIĘ NA GŁOS. XD
Idę odpalić moje +C, nie ma to tamto.
Odpowiedz
Przyjemnie prowadzisz pamiętnik, podoba mi się ^^ Ładne to +C, a zdjęcia z życia Lucka wyglądają super i świetnie prezentują tę wersję Uśmiech Czekam na więcej!
Odpowiedz
Awwww Carol. Duży uśmiech Świetna decyzja, mnie się nie widzi mojego szybko wyłączyć.. Duży uśmiech
Dziękuję Thom. ^^ Też zdecydowanie podoba mi się to +C, może wreszcie rozważysz zakup jakiegoś kolorowego? :>
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości