Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crystal Clear Screen
Kiedyś Hazey opisywała jak miała bloga o Tamagotchi dzisiaj już tego bloga nie ma i tego nie ma w internecie. A ja wydrukowałam sobie taki poradnik na temat ekranów które wyświetlacze są najlepsze: Nie ja jestem autorem tego poradnika tylko Hazey, ale tego już nie ma w internecie.
Myśle, że to są przydatne informacje zdjęcie ja zrobiłam prowadzę taki zeszyt o Tamagotchi.
[Obrazek: hu3of7.jpg]
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Pamiętam to...i w dalszym ciągu nie wiem, na co komu te informacje, one są chyba... logiczne.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Berry kiedyś myślała jaką ona wielką znawczynią tmgc jest, a tak naprawdę nic nowego nie pisała.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
To z tymi tłami to jakaś bzdura. Miałam v4.5 z postaciami Ura i to tło to najgorsze tło ze wszystkich jakie widziałam do tej pory. Było stanowczo za ciemne, kontury kształtów były zbyt wyraźne, a co za tym idzie - bardzo źle się bawiło tym Tamagotchi. Włączyłam je raz, a potem ciepnęłam do pudełka, gdzie przeleżało do momentu, w którym go nie sprzedałam. Potem kupiłam inne Ura, z jasnym tłem i od razu nabrałam ochoty na włączenie tej wersji.

"Na Tamagotchi po jakimś czasie użytkowania pojawiają się rysy".
[Obrazek: tumblr_ngy07xx8hC1soif0yo1_250.png]

"Niemożna" - O matko
Nie hejtujmy Hazey za to, geez............ Ile ona miała wgl lat jak to pisała?
Wiadomo że niektóre rzeczy są mniej lub bardziej oczywiste, ale widocznie komuś się to przydaje, np. Dogz.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Mi się to podoba. To tak jak poradniki jak piec ciasto, albo wyprostować włosy, niby wszystko oczywiste nawet dla idioty, a zawsze jakiś niuans można wyciągnąć.
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Mój EnTama może ma jakieś ryski, ale bardzo są małe i niewidoczne i mikroskopijne chyba gdy się dokładnie w nie wpatrzy to tak, ale ogólnie ekranik w moim EnTama jak nowy błytszczący i bardzo dobrze widać wszystko postać animacje. Pardzo przydatny poradnik. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości