Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyniki świątecznego losowania~
A więc, prezenty wysyłają sobie:
Michu - ArrianeAvenge, Katechi
Rhaenys - Carleesi
Lyree - blue

Dla przypomnienia: upominki wysyłamy od 5-8 grudnia.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Powodzenia! Nie brałam udziału, bo już trzem osobom muszę paczki wysłać, no i jakby były przeboje z pocztą to by był problem, bo do babci jadę. :c
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
O super Carol! Zaraz wyślę Ci mój adres Uśmiech
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Ok, ja Tobie też za chwilkę poślę. (:
Super Uśmiech , dane wysłane , ja bardzo lubię takie akcje XD.
Michu , mam nadzieję że to nie będzie problem ale ja tez wysłałam paczkę do Ciebie już dzisiaj. Ponieważ jutro pracuję a w weekend mam zajęcia i nawet jeden egzamin i bałam się że się nie wyrobię, więc wolałam wysłać wcześniej Uśmiech. Mam nadzieję że jutro u Ciebie będzie Michu ^^, szczególnie że jak wspomniałaś to tylko kawałek XD.
Ja również dziś dostałam upominki od Michu i również jestem zachwycona ^^. Bardzo lubię takie rzeczy. Kiedy powstanie temat również wstawię zdjęcie i się pochwalę Duży uśmiech.
Cieszę się bardzo Michu że wszystko się spodobało :3.
Mi też dzisiaj doszła paczka od Maćka :D bardzo dziękuję a w ogole to akurat ostatnio przypomniał mi się komiks który do mojej paczki został załączony hehe. XDDD ja wyślę w poniedziałek dopiero~ :3
Doszła paczka od Michu Duży uśmiech Super itemki, dziękuję <3 Nie spodziewałam się tylu xD Jutro Ci wyślę, to tak w poniedziałek-wtorek powinno dojść ;u;
Noo, ja pamiętam ile Michu mi wysłała rok temu! Duży uśmiech Czekoladki, kubek, króliczek, pokrowiec na tama... Strasznie miło mi było, mam nadzieję że za rok znowu wezmę udział, bo w tym nie mogłam za bardzo.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Wysłałam dziś przesyłkę do Rhaenys.
Ja też dzisiaj wysłałam. (:
Wysłałam dziś prezent dla Carleesi.
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości