Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SPRZEDAM] v4, v4.5, v.5, Music Star, iD
Marcia! Wysłałam przelew! Duży uśmiech
iD nadane do Carleesi! Duży uśmiech
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Cytat:7. Każdy użytkownik sprzedający cokolwiek ma obowiązek w danym wątku podania miasta, z którego przesyłka będzie wysyłana.
8. Każdy użytkownik ma OBOWIĄZEK zaraz po wysłaniu, dać na forum w wątku ze swoim ogłoszeniem, numer przesyłki, który jest potrzebny do śledzenia jej w internecie.

Z regulaminu. Oczko
W pierwszym poście pisałam, że jestem z Gdańska, wiadomo więc, że paczkę nadałam od siebie. Język Urząd pocztowy numer 7, Gdańsk.
A magiczny numer (wow, sprawdziłam przed chwilą, to serio działa, nie wiedziałam): 00259007733423507133
Dziękuję bardzo! Nie widziałam, że napisałaś, sorki w takim razie. Uśmiech
Musi być poleconym, bo inaczej się zgubi, chyba logiczne? Nikt nie pośle czegoś tak drogiego jak Tamagotchi zwykłym listem, no weź...

EDIT: Wczoraj doszło i jest cudowne! Piękne! Stan jak ledwo wyjęty z pudełka. <333
Bardzo się cieszę, że dotarło w całości, bo trochę się denerwowałam, czy je dobrze zapakowałam. Duży uśmiech
I tak jak już mówiłam, polecam się na przyszłość! <3
Bella, czy v4+ jeszcze aktualne? ;u;
[Obrazek: usRtoXY.png]
Ja bym była chętna na to Music Star. Oczko
Tylko bym holda jakby co prosiła, bo muszę poczekać aż mi ktoś zapłaci. Język
No, i teraz się głupia sytuacja zrobiła... xd
Mega mi zależy szczerze mówiąc, jest numerem 1 na mojej wishliście jeśli chodzi o v6, ale też nie chcę, żebyś miała do mnie żal. Myślałam, że zrezygnowałaś z niego, bo nie miałaś na nie kasy...
Kurczę, dzięki wielkie. Pomogę Ci szukać takiego samego, promise. <3

Bella, ile z listem poleconym priorytetowym? Uśmiech
Oba tamki są nadal na sprzedaż. Z v6 na bank się dogadałyście? Michu teoretycznie była pierwsza, ale jeśli się zrzeka to nie ma sprawy.

Maciek, v4.5 może być Twoje, no problem. Duży uśmiech
Jaka wysyłka Cię interesuje? Mogę Ci zaraz wysłać zdjęcia tego odbarwienia, żebyś wiedział co kupujesz.
Jeej! Tylko mogłabyś poczekać troszkę? Spróbuję sobie w tym tygodniu jeszcze kieszonkowe ogarnąć, ale wezmę je na 101%. Duży uśmiech Zdjęcia chętnie przyjmę, a co do wysyłki, to list polecony priorytetowy będzie okej.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Ale spokojnie, chciałam Ci kiedyś przypomnieć, ale nie chciałam być natarczywa. XD

Maciek, Karolina Ci zdjęcia podeśle, bo jestem na telefonie i nie mam jak zalinkować. Dobry termin wybraliście, bo idę na pocztę dzisiaj, więc kupę od razu dwie koperty.