Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elektroniczne zwierzątka - Co ci chodzi po głowie
Co mi przychodzi do głowy:
1. Octogotchi
[Obrazek: pictur.jpg]

2. Heartune
[Obrazek: oddheart.jpeg]

3. Hitorikko / Pocket Pet
[Obrazek: oddhrtpets.JPG]

Maciejo, zaraz spróbuję to ogarnąć.
Odpowiedz
Magical Witches oparte są na 4 elementach: ogień, ziemia, powietrze, woda. Hoduje się w nich małe wiedźmy. Mogą one gotować różne mikstury, zbierają na te mikstury różne składniki (w tym kupy...) a mikstury mają różne działanie.
Powiem Ci, że tam w tym artykule to głównie jest jej sprawozdanie z tego, jak ona to sobie hodowała. Ra co prawda jest idiotą, ale filmik na temat Magical Witches zrobił ok, polecałabym Ci się przemóc i go obejrzeć, bo z niego się najwięcej dowiesz. Oczko
Odpowiedz
Nie ważne, już kiedyś o tym mówiłam, po prostu jest największym bucem i dzieciakiem jakiego znam. Powinien dostać honorowy order Virtuti Cebularis...
Odpowiedz
Okejo, dzięki wielkie Carol! Strasznie mi się podobają te Magical Witches, ale jednak trochę za drogie jak dla mnie. :v A na eBayu nawet ich nie widzę...
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
(22-11-2014, 00:49)Hilla napisał(a): miałam podobnie z moim anipalzem. Nie chciał się włączyć aż w końcu mu się zachciało... A potem coś piksele się rozjechały, i też samo się naprawiło. Nie wiem co z tymi dziwnymi zwierzakami jest. :c

Hilla a jakie miałaś lub masz Anipalz takie z panelem dotykowym (aktualnie ja mam)
[Obrazek: 33f9fti.jpg]

Czy takie dotykowe?
[Obrazek: 282gg9y.png]

Bo mój dotykowy zawieszał się piksele się potem rozjechały taka kreska pionowa i zniknęło, a jak po tygodniu włożyłam baterie działał i potem znowu się zawieszał i tak w kółko.

Mój dotykowy Anipalz działa lepiej niż ten mój dotykowy.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
(22-11-2014, 10:49)Dogz napisał(a): Mój dotykowy Anipalz działa lepiej niż ten mój dotykowy.
Tego nie rozumiem... O.o
Odpowiedz
Ee, pomyliło mi sie Anipalz z Powerpalz, sorry.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
(22-11-2014, 11:44)Carleesi napisał(a):
(22-11-2014, 10:49)Dogz napisał(a): Mój dotykowy Anipalz działa lepiej niż ten mój dotykowy.
Tego nie rozumiem... O.o

Chodzi o to, że wcale się nie zawiesza mój piesek. Uśmiech A Anipalz world kotek zawieszał się.
Odpowiedz
Ale napisałaś dwa razy to samo. Język
Odpowiedz
(01-12-2014, 18:01)Carleesi napisał(a): Możliwe, że będę miała KidiPet, ale to nie na 100%, ani nawet na 50%.

Jakiś czas było na allegro Kidipet piesek. Uśmiech Ale ktoś już kupił.
Super, że będziesz miała kidipet ma bardzo fajne funkcje.
Odpowiedz
Nie mówię, że będę miała, tylko, że jest taka możliwość. Ale raczej nikła.

EDIT:
(11-12-2014, 22:14)Orsacchiotta napisał(a): (...) najbardziej mi brakuje tego, które miałam w szkole podstawowej. Nawet nie wiem jak się nazywało i nigdy w Internecie nie znalazłam nic podobnego. Miało do wyboru tylko psa i dinozaura i było UROCZE Uśmiech

Możesz coś więcej o nim powiedzieć?
Odpowiedz
Hmmm... postaram się opisać jak najbardziej szczegółowo.

Jak już wspomniałam były tylko dwa zwierzaki do wyboru: pies i dinozaur, po uruchomieniu były widoczne obydwa i wskazywało się strzałeczką, które ma się wykluć. Niezależnie od wyboru dwa pierwsze stadia wyglądały tak samo: najpierw taka urocza kuleczka a potem kuleczka z malutkim ogonkiem (trochę jak kijanka). Dopiero trzecie stadium to był mały pies lub dinozaur. Kolejne stadia to już były dorosłe zwierzaki, choć dinozaur miał ich chyba więcej niż piesek. Zwierzątka też nie rosły co 1 dzień, lecz od trzeciego stadium co kilka dni. Po 30 dniach zwierzak nie "umierał", tylko otrzymywał dyplom. Jakby ukończył szkołę.

Miłe było jeszcze to, że wraz z samopoczuciem zmieniała się minka tych młodszych stadiów od Uśmiech do Smutny....

Opcje były takie: jedzenie (dość duży wybór w podziale na przekąski, które poprawiały nastrój i posiłki zasadnicze zaspokajające głód, w sumie 6 rodzajów jedzonka). Potem światło, zabawa (chyba 2), leczenie, pogoda, toaleta, wskaźniki wagi (chyba) i karanie.

Zwierzak był biały, w kształcie jajka, miał gumową nakładkę na dole w kształcie dalmatyńczyka. Wyglądało to tak, że dół jajka był w plamki dalmatyńczyka a z prawej strony za obrys jajka wystawała jego główka (chyba w pyszczku trzymał kość). Miało 3 przyciski.

To tyle, co pamiętam. Próbowałam znaleźć zdjęcie, lecz nie udało mi się.
Everyday is worth a smile... Visit my blog at:
litttlesmilessite.wordpress.com
Polub na Facebooku Uśmiech
https://www.facebook.com/littlesmilessite/

Odpowiedz
Nie można było. Dopiero jak jedno "zdechło", można było wybrać drugie.

Odpowiedz
[Obrazek: x_58fc1edc.jpg]
Odpowiedz
niestety niedokładnie takie. kształt miało jajka - jak typowe tamagotchi. a piesek miał tylko główkę, która wystawała z prawej strony obrysu jajka.

Odpowiedz