Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SPRZEDAM] v4, v4.5, v.5, Music Star, iD
Ostrzeżenie 
Witam wszystkich po bardzo długiej przerwie Uśmiech
Postanowiłam dzisiaj, że nadszedł czas rozstania z moją kolekcją Tamagotchi. Nie będę się już nimi zajmować, a szkoda, żeby leżały w szafie, skoro mogą przynieść radość komuś z Was! Wyprzedaję całą swoją kolekcję poza v3, które było moim pierwszym Tamagotchi i jestem do niego zbyt przywiązana. A więc!
(zdjęcia są jakie są, bo niestety nie wyrobiłam się z nimi w pełnym słońcu, jeśli ktoś będzie zainteresowany bez problemu obfocę konkretnego Tama raz jeszcze)

[Obrazek: cfa18bae62280159med.jpg]

Tamagotchi iD
kolor: blue silver
stan: idealny
cena: 150zł + przesyłka
Starsi bywalcy forum na pewno pamiętają pamiętnik, który prowadziłam na forum: http://forum.tama-world.pl/Thread-Bella-s-iD-World (jeśli pamięć mnie nie myli, wygrałam kiedyś nagrodę dla pamiętnika roku Duży uśmiech).

SPRZEDANE
[Obrazek: a11b3deec5213558med.jpg]
[Obrazek: bbe9e260cbf665e7med.jpg]

Tamagotchi Music Star
kolor: Argos Pink Glitter (edycja limitowana)
stan: doskonały
cena: 70zł + przesyłka
[Obrazek: 439f6f70f3aa3ee6med.jpg]
[Obrazek: ba8bd0699969485dmed.jpg]

Tamagotchi v5
kolor: biały z domkami, breloczek Mametchi
stan: bardzo dobry; wygląda jak nowe, ale dziwnym trafem biel cała zżółkła, mimo tego, że trzymałam je zamknięte w pudełeczku Smutny
cena: 40zł + przesyłka
[Obrazek: 4e3633b63c6d7253med.jpg]
[Obrazek: e12958fddee16043med.jpg]

Tamagotchi v4.5
kolor: morskie z postaciami Ura
stan: bardzo dobry; ta sama historia co z v5, ogólnie wygląda jak nowe, ale trochę zzieleniało (jestem pewna, że kiedyś było bardziej niebieskie)
cena: 40zł + przesyłka
[Obrazek: 0f87eed5de1b1997med.jpg]
[Obrazek: bbaa7caf53f5c6c7med.jpg]

Tamagotchi v4
kolor: błękitne w chmurki
stan: idealny (jedynie tylna klapka leciutko zzieleniała po bokach)
cena: 45zł + przesyłka
[Obrazek: 3675f4b758e76871med.jpg]
[Obrazek: c5159c29a7fc14a9med.jpg]

Wszystkie Tamagotchi były dzisiaj sprawdzane i działają bez zarzutu. Do każdej zabawki dołączam baterie (wersje czarno-białe posiadają po jednej baterii CR2032, iD posiada dwie baterie AAA). Co do rodzaju przesyłki możemy się dogadać, jestem otwarta na propozycje. Aha, jeśli ktoś jest z Trójmiasta bez problemu odbiór osobity! Pozdrawiam Uśmiech
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
No pewnie, że byś mogła, nie ma problemu! Tak właśnie myślałam, że ono może Ci wpaść w oko, bo chyba nie masz takiego koloru jeszcze. Chociaż w ogóle Twoja kolekcja jest oszałamiająca, normalnie klękajcie narody!
Tak szczerze to nigdy tak nie wysyłałam i za bardzo nie wiem, jak to działa od strony wysyłającego (poczta potem przynosi mi pieniądze do domu?); wolałabym przelewem, ale jak nie będziesz mogła, to się jakoś dogadamy. Uśmiech
Ja bym była chętna na iD, ale w pierwszej kolejności, to muszę się zapytać rodziców o zgodę. ^^ Dam ci odpowiedź jak najszybciej, w porządku? Chyba, że szukasz zdecydowanego kupca, żeby jak najszybciej sprzedać Tamagotchi.
Aż tak mi się nie spieszy, spoko. Duży uśmiech Czekam na wieści i będziemy się dogadywać.
Hahah Michu, ale do domu pędziłem by konto sprawdzić.XD Ale kurde srogo mi brakuje, a widzę, ze juz wyżej zaklepane.D: Ale jeżeli sie rozmyśli, to ja spróbuje w przyszłym tygodniu pożyczyć na nie.Oczko
[Obrazek: usRtoXY.png]
Jak kupowałam v4 i v4.5 to obudowa zzieleniała po bokach w v4.5, a w v4 z przodu i wogóle zrobił się kolor morski.

Podoba mi się różowe music star chętnie bym kupiła, ale zbieram na 4u najnowszą wersję poza tym Michu była pierwsza.
Bella znudziły Ci się już całkowicie Tama? Smutny Może kiedyś za nimi zatęsknisz.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Dlatego nie sprzedaję v3. To było moje pierwsze Tamagotchi, zabierałam je wszędzie ze sobą i mam do niego mega sentyment, trzymam je dla swoich dzieci normalnie. Duży uśmiech
Do reszty raczej już nie wrócę, kompletnie nie mam na to czasu. Nawet na granie na konsolach czy czytanie ostatnio mi brakuje.
(08-11-2014, 16:50)Ralveyn napisał(a): Hahah Michu, ale do domu pędziłem by konto sprawdzić.XD Ale kurde srogo mi brakuje, a widzę, ze juz wyżej zaklepane.D: Ale jeżeli sie rozmyśli, to ja spróbuje w przyszłym tygodniu pożyczyć na nie.Oczko
No, iD są super! Nie są jakoś mega rozbudowane, no i nie odblokowuje się lokacji, ale ogólnie jest słodziutkie, troszkę jak odświeżone TMGC+C (tylko roślinek nie ma >.<). Duży uśmiech
Kurde Blaszka XD
Jak mi się to id podoba ale już zaklepane :<
[Obrazek: 6WhsxPr.gif]
Jesteście następni w kolejce, gdyby okazało się, że Caremay nie będzie mogła z jakiegoś powodu kupić iD. Oczko

Aha, edytowałam pierwszego posta, bo dopiero teraz zauważyłam, że nie wyświetlała się kompletnie informacja o sprzedaży v4. Już poprawione!
Jasne, nie ma sprawy! Jeśli nikt wcześniej się nie zgłosi, Music Star będzie Twoje. Daj znać jak sytuacja się zmieni. Oczko
Caremay, i co? Jesteś zainteresowana?
Tak, tak. Tylko ostatecznie odpowiedź dam ci w następnym tygodniu (mam ma myśli ten tydzień od poniedziałku). Tak na sto procent. W porządku? Przepraszam za nie odpisywanie, ale nie miałam za bardzo czasu. Strasznie przepraszam.
Okej, nic się nie stało Uśmiech