Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ID L - pytania ogólne
Aaaa w ten sposób. Ok, dzięki c:
Odpowiedz
(16-08-2014, 13:19)Dogz20 napisał(a): Tak to jest lista jak się zdobędzie stempelek postaci, ale jak dorosły Tamek zachoruje i ignorujemy jego piszczenie to w końcu odejdzie od nas. Dlatego jest Tamek smutny jak go nie uratowaliśmy.

Stempelki się nie resetują, gdy przerwiemy generację? O.o Kurcze, a myślałem, że nie jest tak łatwo...
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
No to chyba lepiej, nie? Serio trudno zbierać te stemple, bo powodzenia w zbieraniu tych wszystkich postaci po kolei, bo wliczają się te specjalne do tego.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
^Yup, łatwiej wychodzi. Po prostu mnie lekko zdziwiła sama idea w takim razie - myślałem, że możemy to zbierać tylko w ciągły sposób zachowując generacje. D:
Odpowiedz
Też mnie to zdziwiło , myślałam że nie można przerwać generacji.

Czy wiecie może jak zdobyć te specjalne postacie ? Kupiłam Kuromametchiemu gitarę i nie wiem co dalej O.o, od czego to zależy czy zamieni się w postać specjalną czy nie?

Edit: wydaje mi się że już wiem o co chodzi. Muszę najpierw zebrać 4 stempelki postaci i odblokować tą lokalizację Henshin Jo.
Odpowiedz
Czy przemiana w kolejną postać może nastąpić podczas snu? (Tak jak w TF). Chcę wiedzieć, czy szykować się na zawał czy nie xD Chociaż pewnie nim ktoś mi odpisze to się przemieni jeśli pod czas snu może xD

Kolejne pytanie: zawsze dostaje się pieniążki po przemianie? Czy tylko jak jakąś postać mamy pierwszy raz czy coś?

I takie typowo do 15th: to tło co było na początku (Z Happy Birthday) to tylko pierwszego dnia jest, tak? Na urodziny użytkownika też ono się pojawia czy coś? Duży uśmiech
Odpowiedz
Z tego co pamiętam mi zawsze ewoluowały nie w nocy a rano, zaraz po tym jak się budziły. XD Ale ja i tak słyszałam je przez sen i zobaczyłam z pół godziny później bo strasznie zmęczona byłam xp. Ale Majka tak to przeżywała "O boże twój tamagotchi krzyczy!" Musisz zobaczyć co się z nim dzieje, on chce jeść" XD dzieci to zawsze się nakręcą ;p.
Odpowiedz
Katechi, mnie właśnie jak miał się zmieniać krótko przed snem, to zmieniał się od razu po przebudzeniu. One na 90% zmieniają się tylko podczas... no nie gdy śpią.XD
Yep, zawsze gdy wyrasta Ci tamek na coś większego, dostajesz pieniądze. Im starszy, tym więcej. Chyba do 500 punktów. Tło które miałaś, akurat Ci się poszczęściło, bo wczoraj urodziny obchodził jakiś tamek, to coś nowego czego nie było - tamki świętują swoje urodziny. To się często pojawia, bo świętują urodziny każdej dorosłej postaci (chyba tylko dorosłych), ale to tylko taka informacja, niczego się nie dostaje. :<
Odpowiedz
A wiadomo jakiego? Gdzieś chyba coś czytałam, że ten tamek jest w kawiarence jakiejś czy coś... Jest może gdzieś jakiś spis tego? xD I często są te urodziny? D: Bo jak patrzę na Instagramie jak co chwilę prawie jakiś tamek z Friends ma to słabo D:
Odpowiedz
Tam Ci latała po ekraniku ta postać w południe chyba. To były urodziny Himetchi o ile się nie mylę.
Odpowiedz
1. Tapetka -> urodziny postaci dorosłej - jak pójdziesz do restauracji to będzie takie mega żarcie, które jest darmowe i zapełnia wszystkie serduszka. ^^
2. Przemieniają się rano, jeśli by się miały przemienić o jakiejś późnej godzinie.
3. Pieniążki się dostaje przy każdej ewolucji. Oczko
Odpowiedz
Ok, dzięki .u.

Wczoraj myślałam o tym czy tą podczerwienią na USB dobrze by się przesłało cokolwiek na telefon czy w przypadku telefonów działa to tak samo źle jak z Tamagotch...

Kolejne pytanie: w 15th jak się kupi wszystkie wystroje rocznicowe to zmienia się wygląd domku na zewnątrz?
Odpowiedz
Z tego, co pamiętam, to tak.
Odpowiedz
Patrzę na Tamagoczi i Lovelitchi, a raczej jej główka jest w dolnym prawym roku, jest jakaś chmurka ze znaczkami i świeci się ikonka uwagi (czy jak to się tam zwie). Klikam i dalej jest jak było... To taka animacja czy coś była? @@" Bo ta ikonka uwagi zapalona mnie troszkę zdziwiła...
Odpowiedz
Albo cię prosi o zabawę (pusty pasek szczęścia czy coś), albo o jedzenie, albo jeżeli wszystko dobrze, to chce się przebrać.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz