Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ogólne rozmowy o Tamagotchi Friends
Jeszcze jakby chociaż tamki mogły ją ubierać czy za zdobycie określonej liczby odblokowywać jakieś itemki lub nagrody a nie tylko gry. No cóż TF jest jakie jest ;p , najbardziej i tak mnie wkurza Cofferetchi XD przez TF już w ogóle na tą postać patrzeć nie mogę X.x, ale i tak nie zamierzam się pozbywać swojego friends xp.
Odpowiedz
Ja właśnie nie wiem co z moim zrobię xD Bo najchętniej jak tylko zabawię się funkcjami łączenia to bym je wymieniła, tylko mam wrażenie, że nikt się za to nie wymieni xDD A sprzedawać nie chcę, bo to zawsze jedno TMGT więcej .3.
Właśnie, a co z tą Coffretchi? Wie ktoś coś może z innych źródeł czy ludzie mają też ten problem? Da się to rozwiązać?
Odpowiedz
Wszędzie ludzie mają z nią problem. D:

Ja się cieszę, że wymieniłam swoje TF na P's, jak jeszcze na TT było wielkie WOW że w Europie już jest... xD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Hilla, ja za moje zgarnęłam Umino. xD
I powiem Ci, że się cieszę, że się wycofałam z tego białego Morino, bo dzięki temu masz P's, a ja Morino sobie i tak kupiłam. ^^
Odpowiedz
Umino jest o wiele rzadsze, więc myślę że nam się raczej udało. Duży uśmiech
Odpowiedz
Owszem! Duży uśmiech

W sumie to nie czaję po co ten temat dalej istnieje... xd
Odpowiedz
Nieźle xD Teraz pewnie już się nikt za to nie wymieni, ew. na jakieś v4 czy tam v5 xD
Odpowiedz
No Michu to w ogóle interes życia wg mnie zrobiła, bo wymieniła tani badziew na jedno z droższych tmgc. XD
Odpowiedz
Wszystkie zrobiłyście niezły interes xD Mogłam od razu jeszcze nienaruszone spróbować wymienić xD

I proponuję zmienić nazwę tematu na Ogólnie dyskusje o TF, bo chyba takowego wątku nie ma.
Odpowiedz
^ Bardzo dobry pomysł!

No właśnie, mi się Umino bardzo marzyło, ale wiedziałam, że nieprędko sobie będę mogła takie sprawić, więc jak tylko się taka super okazja nadarzyła, to od razu skorzystałam. ^^
Ogólnie poprzez wymiany mi się udało dużo super rzeczy zdobyć.

A jeszcze a propos TF to jutro w końcu wracam do siebie i będę mogła zobaczyć w jakim stanie jest to, które niedawno kupiłam. (:
Odpowiedz
K, zmieniłam nazwę tematu. ^^
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Podobno strona internetowa Toys R Us wysyła za granicą, ale nie wiem jaka przesyłka. Bo tam są nowe TF za 19$.
Odpowiedz
Hilla, my akurat mamy tą wygodę, że mamy znajomych na TamaTalk i można pokombinować coś, kogoś poprosić żeby nam kupił. Ja chyba będę Brittygotchi pytać.
Odpowiedz
Napisałem do Bandai Polska z pytaniem o drugą falę TF i dostałem odpowiedź, że pod koniec września będą dostępne usprawnione pod względem parametrów technicznych zabawki, ale obudowy będą nadal te same.
Odpowiedz
No cóż, zawsze coś. Może za rok będzie druga fala...
Odpowiedz