Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ID L - pytania ogólne
Śmieszne to jest trochę, że umożliwili tworzenie dodatków a tak mało ich powstało @@
Odpowiedz
^ Skąd pomysł, że mało? Pełno tego jest, a raczej było od zatrzęsienia, po prostu większość osób ma to już gdzieś pościągane i nie aktualizują linków.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Właśnie znalazłam linka i udało mi się pobrać, jest ich naprawdę dużo. Domyślam się że były tworzone przez ten program iDmakeDL? I dlatego też normalnie w galerii nie wyświetla mi się podgląd tylko mogę zobaczyć przez ten program? To normalne? Jak mogę sprawdzić które są do ID L a które do P's?
Odpowiedz
Hm mi się nie wyświetlają w tej przeglądarce windowsa , dopiero jak odpalę je w tym programiku. Może spróbować je przerobić raz jeszcze czy coś? Niektore z nich są podpisane do jakiej wersji, inne nie. Dzięki Michu Uśmiech

Oto link : http://www.gotchiworld.de/wp-content/upl...users1.zip
Odpowiedz
Dzieki Michu Uśmiech już mi wszystko działa, ja nierozgarnięta xp właziłam nie do tego folderu co trzeba xp do _Macosx zamiast made by users xp. Na w razie czego ustawie sobie tą przeglądarkę tak jak napisałaś ^^. O dzięki pomoże mi to w rozróżnianiu, gorzej z tapetkami xD ale niektóre są podpisane.
Odpowiedz
Maciejo, szukałam kiedyś i tylko na kilku forach znalazłam odnośniki do gotchi world o:
Odpowiedz
No ja się naszukałam troche xp. Bo tak to cały czas był podawany link do tych oficjalnych xp.

Mam takie pytanie..do czego służą te listy do wgrania? o.O
Odpowiedz
No Katechi, bo jest tak jak napisałem.....D:
Arriane, jak ja to wgrywałem, to tam były tyle krótkie informacje na temat danej postaci chyba. Aczkolwiek nic szczególnego, no chyba że do czegoś jest potrzebne.
Odpowiedz
Ja sobie wgrałam parę listów i nic nie dają, po prostu są...
Odpowiedz
Czyli ogólnie nie opłaca się ich wgrywać.. szczególnie że mam tylko jedno id l. Wyczytałam na tamatalk że można przesyłać rzeczy zkompa za pomocą usb Irda, czy ktoś z was próbował? Niestety mój telefon z podczerwienią został utopiony xp.
Odpowiedz
^ Hilla wspominała, że z tym są cyrki na kółkach i nie warto, rzadko komu działa.
Odpowiedz
Kurcze szkoda, czyli muszę kupić od kogoś telefon tylko to już większe koszty będą ajć...czemu mój musiał utonąć w stawie XD. Hm..to nic kombinuję dalej xp.
Odpowiedz
Ja zrobiłam temat w ogłoszeniach, itemki na inne wersje też mogę wgrywać.
Odpowiedz
http://i49.tinypic.com/a172x0.jpg <- to jest na liście znajomych, co nie? Czemu ona jest smutna? To sposób wskazywania na ile się tamki znają?
Odpowiedz
Tak to jest lista jak się zdobędzie stempelek postaci, ale jak dorosły Tamek zachoruje i ignorujemy jego piszczenie to w końcu odejdzie od nas. Dlatego jest Tamek smutny jak go nie uratowaliśmy.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz