Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[usługi] Wgrywanie angielskiego patch'a do Tamagotchi P's
Nie każdy posiada urządzenie z podczerwienią, nie każdy się potrafi w takie rzeczy bawić, a łatwo można coś pomieszać.
Dlatego pomyślałam, że zaoferuję swoją pomoc. Uśmiech
Jeśli ktoś by chciał mieć Tamagotchi P's po angielsku, ale się boi / nie ma jak wgrać patch'a, oferuję swoją pomoc.
Za taką usługę prosiłabym o 10 zł + koszt wysyłki zwrotnej Tamagotchi.

No i nie ukrywam, że mam dwa Tamagotchi P's, więc mogłabym też je połączyć i zdobyć komuś postać specjalną.

Zapłata może być zwykłym przelewem, może też być przekazem pocztowym. Oczko

Gdyby ktoś miał wątpliwości, to jest na tym forum wiele użytkowników, którzy mogą potwierdzić, że można mi w takiej kwestii zaufać, ponieważ bywało, że ktoś wysyłał do mnie kilka Tamagotchi np. do przeczyszczenia, lub powierzał mi 300 zł, żebym mu / jej coś zamówiła na ebay. Oczko
Odpowiedz
O, właśnie zgubiłam swój telefon którego używałam do tego typu pierdół, bardzo bym była wdzięczna gdybyś to zrobiła. :< Wgranie parę tapet też by się przydało, jeśli to nie problem.
Niestety na razie nie mogę, bo nie mam kasy na koncie i nie mam kiedy ja/mama na pocztę iść, a i tak mam komuś z Ameryki wysłać rysunek, więc tylko mówię że jestem zainteresowana. Może jak wytrzasnę trochę kasy to nawet w końcu od Ciebie kupię ten kubraczek na 15th, jak go jeszcze masz.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Nie ma sprawy! Tapetki, ubranka, co chcesz to mogę Ci tam wgrać, tylko byś mi jakąś listę musiała podesłać.
To napisz mi tu, jak będziesz miała kasę. Oczko A kubraczek na Ciebie czeka. (;v; )
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości