Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[INNE] PayPal.
A z resztą... numer karty to nie pin, prawda? Nie włamią Ci się i nie okradną, chyba. Za skomplikowane ;D
Ale na necie jest mnóstwo działających programów do łamania pinu.
Sama miałam, bo chciałam się włamać na paypala... XD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Mam pytanie odnośnie tego czy możliwe jest zasilenie konta PayPal w weekend ? Jeśli tak to czy dojdzie ono od razu? I czy jest możliwość zapłacenia za przedmiot bez weryfikacji konta? Odnośnie tego co wyczytałam to tak jeśli transakcja nie przekracza 9600 zł.
Ogólnie próbowałam dziś doładować konto, ale zawiesza mi się wirtyna Blue Media S.A, wpisałam tylko swój bank i kwotę, nie udało mi się dotrzeć w ogóle do tej wirtyny Blue Media i do zalogowania do swojego banku i potwierdzenia danych. Strona jakby w ogóle się nie załadowała. Czy to przez to że jest weekend? Wina połączenia sieciowego? Czy zrobiłam jakiś błąd?

Dokładnie to analizując: zalogowałam się na paypal kliknełam na błyskawiczne doładowanie, wpisałam swój bank kwotę kliknełam dalej , wyświetliły się informacje na jakiej zasadzie to działa, zalogowałam się na paypal miało mnie tam przekierować do Blue Media i nic tylko pusta strona.. żadnego wyświetlenia że się nie powiodło. Do swojego banku nawet się nie zalogowałam , ale sprawdziłam pieniądze tam na koncie są ale na koncie paypal nie ma nic.

Czy ktoś mógłby pomóc nowicjuszowi? XD
Arriane, widzę się zakupy szykują.XD
Jasne, że w weekend możesz, tylko, że z zakładki "doładuj konto", wybierasz sobie "błyskawiczne doładowanie" i kasa przychodzi w jakieś 10 minut. W sumie nie widzę sensu, dlaczego jest doładowanie błyskawiczne i to zwykłe, bo ani za to, ani za to się nie płaci, a szybsze, no ale... XD Możesz kupować bez weryfikacji, ale to nie ma sensu, jest uciążliwe; pełno formalności, no i ja bym się osobiście bał. Założenie konta to kwestia kilku godzin, także myślę, że raczej warto.
Ja myślę, że to chyba kwestia banku, niektóre mają jakąś blokadę i trzeba zadzwonić do obsługi, przynajmniej mi tak powiedziano, jak kiedyś próbowałem połączyć konto bankowe z PayPalem. Więc może w doładowaniu jest podobnie..
Może spróbuj po prostu z inną przeglądarką, albo zrób to zwykłym doładowaniem, czy cuś.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Kliknij jeszcze raz to szybkie doładowanie, powinno Cię przekierować. I sprawdź sobie, czy nic Ci przypadkiem nie blokuje tego, jakieś zabezpieczenia, czy coś.
Banki nie realizują przelewów w weekendy, a to doładowanie to nic innego jak przelew z Twojego konta bankowego na paypal. Więc kasa Ci się pojawi w poniedziałek na paypalu.
^ Osobiście nieraz robiłem zakupy w weekend i pieniądze były w przeciągu kilku minut. v:
To zależy od banku.
Najwidoczniej. Oczko
Dzięki wam bardzo XD czarna magia dla mnie po prostu, konto mam w mbanku to może będzie od razu? Ralveyn mogę zapytać w jakim banku ty miałeś/masz konto?
Właśnie również w mBanku. Duży uśmiech
Mieliście racje teraz wszystko gładko poszło Uśmiech i udało się zakupić to id l XD już myślałam że po ptokach xD. Genialni jesteście , dzięki raz jeszcze Uśmiech. Mam takie jeszcze pytanie mały offtop, jak nie podałam w adresie przy swojej ulicy tego skrótu "ul." to nie dojdzie? Napisać do sprzedawcy i to sprostować?
Haha, a akurat się na to czaiłem. XDD Ale gratulacje! :3 Będzie. Ze spokojem, oni w ogóle na paczkach nie wpisują "ul." XD Przynajmniej jak mi z Japonii coś przychodzi, to ani razu nie widziałem jeszcze tego skrótu.
Nie wiedzialam o.o mam nadzieje że nie masz mi tego za złe? ja w sumie czaiłam się na 2 takie samo xp ale też ktoś kupił było tańsze chyba 65 zł wychodziło i było od tego samego sprzedawcy. No i wchodze dziś rano i bach nie ma.

Tak w ogole gdyby nie wasze podpowiedzi to nie wiem czy udało by mi się kupić to tama bo już myślałam że pokręciłam coś z tymi kontami. Dzięki raz jeszcze.
Nie, no co Ty, skąd mogłaś wiedzieć. Duży uśmiech Ja sobie będę szukał czegoś dalej. Uśmiech
Ano, faktycznie można się w tym nieźle pogubić niestety..
Z Japonii nie piszą "ul." bo tam nie ma nazw ulic, taka ciekawostka, więc pewnie nie wiedzą zbytnio że to nazwa ulicy w ogóle jest. Ale to nie przeszkadza.

Ja się paypala boję, bo niby nie można założyć konta dopóki się nie skończy 18 lat, nie? I tak założyłam wcześniej i chciałam go połączyć, i niby mieli mi kasę z konta ściągnąć podczas weryfikacji, ale żadnego dokumentu mi nie wysłali z banku (a mieli) to usunęłam konto z paypala ze strachu że mnie pozwą do sądu o parę zł... XD A do banku dzwonić nie chcę bo wiadomo, opieprzą mnie że nie powinnam mieć konta i tak.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]