21-07-2014, 11:52
Ostatnio na Allegro zauważyłam dość nietypową podróbkę Tmgc. To Tamagotchi było dotykowe: http://allegro.pl/tamagotchi-interaktywn...59675.html Jak myslicie? Posiada ktoś takową podróbkę? :>
|
Touch Pet - dotykowe tmgc?
|
|
21-07-2014, 11:52
Ostatnio na Allegro zauważyłam dość nietypową podróbkę Tmgc. To Tamagotchi było dotykowe: http://allegro.pl/tamagotchi-interaktywn...59675.html Jak myslicie? Posiada ktoś takową podróbkę? :>
21-07-2014, 12:20
To jest taka typowa podróbka tama tyle że dotykowa, zapewne podobna do innych i jest mocno okrojona z funkcji. Posiadam inna tyle że z przyciskami ale naprawde szybko się nudzi i ekran może sie zepsuć xp.
Po za tym za tą cene sie nie opłaca lepiej dołożyć i zapolować na co innego.
21-07-2014, 12:27
Miałam taką kiedyś taką podróbkę nie opłaca się tego kupować po tygodniu przestał działać w jednym miejscu dotyk. Już bardziej opłaca się kupić kidipet.
![]() ![]() ![]() ![]()
21-07-2014, 19:30
Tak w ogóle to to jest podróbka Kakeibo, oryginalnego produktu TMGC od Bandai który jednak nie jest wirtualnym zwierzątkiem, a czymś w stylu banku dla japońskich wersji (tylko Entama i Uratama chyba).
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
21-07-2014, 20:27
Pytam się, bo moja 4 letnia siostra zauważyła u mnie tmgc, a że jest mała, to szkoda jest wydawać kasę na coś, co rzuci w kąt ; )
21-07-2014, 22:11
Tak to prawda LPS jest łatwe w obsłudze i nie umiera przez co mała w razie czego nie będzie miała traumy. Ja mam jedno i jak jakieś dziecko z rodziny domaga się na czas pobytu to daje lps i mam spokój
. Na allegro nawet teraz chyba są , jakoś niedawno widziałam chyba nawet w pudełku.
21-07-2014, 23:21
Hahaha, zabawne jest to, że właśnie dziś mój chłopak mi to kupił. ;D
Włączyłam i dotyk działa dobrze, poza tym animacje są słodkie, chętnie dam temu szansę. (:
22-07-2014, 12:57
Dobra, to może kupię, w sumie 20 zł nie majątek, a mała nie będzie truła : 3 .
22-07-2014, 13:22
Mój chłopak zapłacił za to moje zielone 18 zł na bazarku. (:
Wygląda uroczo, ale nie wiem, czy dla małej dziewczynki to będzie dobre, dlatego, że widać, że jest to mimo wszystko taniocha i trzeba się z tym obchodzić raczej delikatnie, inaczej szybko się zepsuje. Więc jeśli już chcesz kupić dziecku jakieś elektroniczne zwierzątko, proponuję Littlest Pet Shop. Animacje są w nim super urocze, jest to trwała zabawka, która się nie rozsypie w drobny mak po paru dniach, do tego zwierzątko nie umiera, więc nie zniechęca dziecka, ma dużo różnych bardzo fajnych gier i jest bardzo muzykalne. ![]() Mam z tej serii dalmatyńczyka i bardzo, bardzo go lubię. LPS są idealne dla mniejszych dzieci, które się interesują Tamagotchi. ;D Tu jest jedno do kupienia, na allegro: http://allegro.pl/tamagotchi-littlest-pe...40835.html Cena bardzo dobra, przesyłka darmowa, a uśmiech małej siostrzyczki - bezcenny.
22-07-2014, 14:30
Może i tak, ale trochę głupio byłoby dać używaną zabawkę ;/ Z jednej strony mogę powiedzieć, że to moje ; p. Nie wiem już :d. Może najpierw sobię upię, a jak przetestuje, to jej też kupię?
22-07-2014, 15:02
Czy ja wiem, czy głupio? To twoja siostra, poza tym dajesz to bez okazji, a nie na urodziny. xd
Michu też kupiła używane swojej siostrzenicy.
22-07-2014, 15:45
Ja posiadam jedno zwierzątko LPS, to pamiętam że jak byłam mała to je uwielbiałam
Nawet wolałam niż Tamagotchi, bo mi nie zdychało XD
![]()
22-07-2014, 16:12
To jest moja siostra cioteczna, którą widzę dość rzadko ; / Ona nie jest zbyt wymagająca więc nawet mogę jej kupić jakąś podróbkę za 3 zł ; 3
22-07-2014, 16:14
Ach, kuzynka.
![]() No tak, ale tu przecież chodzi o to, żeby komuś przyjemność sprawić, a nie dać byle co, żeby się odwalił, nie?
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|