Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czekam... - elektroniczne zwierzątka
Ja czekam na jedno elektroniczne zwierzątko. Duży uśmiech Dojdzie w tym tygodniu.
Zdradzę jakie to jak do mnie dojdzie.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Michu, jak to??? Duży uśmiech
Odpowiedz
2 paluszki typu AAA.

EDIT
Michu Cieszę się, że kupiłaś pieska Anipalz. Mój kotek się zepsuł dałam go do fachowca, żeby naprawił go bo się zawieszał po prostu nagle wszystkie pikselki znikały z całego ekranu ale nie udało się go naprawić kabelki były zalane plastikiem, próbował zlutować ale się nie udało. Może na jakąś wadliwą sztukę trafiłam. Nawet moja mama lubiła tego kotka tak słodko miauczał.

Michu będziesz z tego pieska mega zadowolona. Duży uśmiech Pocieszny jest.

Pani wysłała dzisiaj moje nowe elektroniczne zwierzątko przesyłką kurierską jutro powinno dojść. Duży uśmiech

EDIT:
Facet dopiero teraz napisał mi, że mi wyśle pieska Anipalz 1 września. Taki z panelem dotykowym ma Michu i Carol.
Odpowiedz
Trochę się to długo ciągnie, Dogz, nie boisz się, że Cię oszuka?
Odpowiedz
[Obrazek: $_57.JPG]
: DD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Dziękiii! ^^ Właściwie ostatnio ich ceny coś na eBayu spadły, więc może i Tobie się uda.Duży uśmiech Ja za to płaciłem 70zł+, ale przesyłka za 50 zł (chociaż jak patrzę, to jakaś super szybka będzie XD).
Odpowiedz
Trzymam kciuki! Duży uśmiech Mam nadzieję, że mój mi się spodoba (napaliłem się na to strasznie po przejrzeniu yt), chociaż słyszałem, że irytujące są strasznie. XD
Odpowiedz
Teraz czekam na Neopets bo mi pan napisał, że wczoraj mi wysłał poleconym priorytetowym.
Odpowiedz