Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Fajne te Tama może je kupię na gwiazdkę.  Wybiorę różowe.
Liczba postów: 5,481
Liczba wątków: 54
Tamagotchi: 11
Zmieniam zdanie co do obudów, ładne są.
Liczba postów: 690
Liczba wątków: 4
Tamagotchi: p2,v3, v4, v4.5, v5, v6, 2xfriends, ID L, P'S,4u+
a powiedziałam sobie, nawet jeśli wyjdzie nowe tama to i tak kupuję sobie idl lub p's. XD teraz już taka pewna nie jestem *o*.
Podoba mi się to uczenie zachowania, jeśli się go zaniedba to jak urośnie będzie gruby xD a jak o niego zadba to szczupły i wgl. XD Obudowy mi się podobaja, nie jestem tylko przekonana do tego nfc ale, w sumie jest to wygodne, Tylko ciekawe jak to będzie z dostępnością i czy istnieje szansa że u nas się pojawi? Wiem pewnie nie ale tak naszła mnie ta myśl xp.
Liczba postów: 3,251
Liczba wątków: 78
Tamagotchi: 10
Epickie *-* Te funkcje *-* Świetnie, że zajęli się systemem wychowywania tamgocziego i jego wzrostem. I wgrywanie postaci <3
A obudowy super, a to, że można wymieniać te wkładki to już zupełnie *-* Tylko wtedy najlepiej by było wybrać białe, bo więcej karteczek by pasowało xD
I wcale nie wygląda na takie grube O:
Jedyną wadą, jaką zauważyłam to system łączenia się... D8 To jakieś dzikie. Nie miałabym czym wysyłać rzeczy do tego.
No i kolejna wada: mogą się łączyć tylko ze sobą :q A szkoda, bo gdybym była burżujem to bym kupiła sobie i 15th i to, a tak to znowu bym miała TMGT nie mogące się ze sobą łączyć xD
Liczba postów: 930
Liczba wątków: 15
Tamagotchi: V3 V4.5 V5
A jak z językiem? Będzie tylko wersja po japońsku?
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Fajnie że te plakietki są z plastiku. Nie pogniotą się.
Rhaenys, jasne że tak. Jedyne tłumaczenie kolorowych tamagotchi jest nieautoryzowane.
1. Wyjdą tylko w Japonii, jak wszystkie kolorowe Tamagotchi. Ale będzie je można kupić przez ebay'a.
2. Jak w Japonii, to po japońsku, jak wszystkie kolorowe Tamagotchi.
3. NFC to dobry krok w stronę postępu. Najpierw ludzie narzekają, że tmgc dalej ma podczerwień i że do dupy, a teraz jest narzekanie, że już nie podczerwień. No błagam. Za niedługo pewnie więcej sprzętów będzie to miało, nie martwcie się.
4. Obudowy są cudowne moim zdaniem. <3
Dobrze, że są wymienne plakietki. Tamagotchi wygląda z nimi o wiele lepiej.
Pewnie dali tą szarą jako zwykłą bo wtedy tama wygląda dziwnie i skłania do kupna faceplateu. XD
Liczba postów: 104
Liczba wątków: 11
Tamagotchi: Tamagotchi iD L
Technologia NFC robi się teraz bardzo popularna. Nieraz ktoś słyszał o płaceniu telefonem.
Na TamaTalk mówili, że można kupić port USB z NFC.
Liczba postów: 104
Liczba wątków: 11
Tamagotchi: Tamagotchi iD L
M się niedługo abonament kończy. Kupuje LG g2 mini z NFC
Papillon
Niezarejestrowany
A mi się podoba,zwłaszcza niebieskie.Kupie sobie jak będzie już dostępne szczęście,że mam to nfc w telefonie to nie będę musiał targać dwóch(jeden normalny,drugi z podczerwienią).
Liczba postów: 930
Liczba wątków: 15
Tamagotchi: V3 V4.5 V5
A ja się zastanawiam czy ten bazowy faceplate jest przezroczysty tak żeby można było sobie jakiś własny z kartki włożyć pod te szybke.
Papillon
Niezarejestrowany
(03-07-2014, 10:13)Rhaenys napisał(a): A ja się zastanawiam czy ten bazowy faceplate jest przezroczysty tak żeby można było sobie jakiś własny z kartki włożyć pod te szybke.
Do tego faceplata raczej nic nie włożysz,przyjrzyj się dokładnie temu szaremu facepletowi i pozostałym,karteczka lub coś innego już jest wtopiona w to szkiełko lub zamknięta w nim.
|