Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[spotkanko] POZNAŃ II
Inka muuuusisz, zoo jest super hiper! <3
Carol, to zawsze można przedłużyć zlot, albo coś (XD).. i w sumie, jakbyśmy znali konkretny termin to byś mogła np. busem jechać, bo z takim wyprzedzeniem to bilety pewnie po 15 zł.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Busem ze śląska do Poznania to bym chyba zdechła. xd Wolałabym pociągiem. Oczko
Odpowiedz
Polskie busy ponoć są spoko.
Katechi, propo chlebaka:
https://www.youtube.com/watch?v=d8pNDsC5No8
Generalnie mam przez to depresję. XD Wybaczcie za off, ale no.. smutny dworzec. </3
Odpowiedz
Ror xD Nawet wiem czego to jest parodia xD Czemu nie tęczowy tylko ta wersja z fioletem? xDDD
Odpowiedz
Polskie busy nie są spoko. xD
Wiem, bo się tym od cholery najeździłam... Kurczę, zobaczymy jaką datę ustalicie i się nad tym zastanowię...
Odpowiedz
Booooże, tak daleko? D: bede z wami mentalnie hehe
Odpowiedz
Ja mam nadzieję, wspieranie duchowe zawsze się przyda. Duży uśmiech
Jak się decydujemy na nowe zoo, to chyba mam tam mega tanie bilety, jak nie za darmo, ale muszę podpytać mumi. Język
Odpowiedz
Cóż, tam by było co robić... obejście tych hektarów lasu trochę zajmuje :q

A... termin już jakiś ustalamy czy jeszcze nie?
Odpowiedz
Tam jest bardzo fajnie i jest co robić, bo zawsze "o chodźmy obejrzeć słonie", a nie, że jedyne nasze szalone wyjście było po jedzenie.XDD

Może się jeszcze wstrzymamy? Dopiero pierwszy, mamy cały miesiąc. Może tak w połowie, jak wrócisz znad morza (nie mylę?XD) to będziemy już więcej wiedzieć, gdzie kto jedzie w sierpniu. Uśmiech
Odpowiedz
Słonie miały być atrakcją mojej szkolnej wycieczki... chyba były najnudniejsze... D| Wgl. da się tam zaopatrzyć w jakąś mapkę czy coś? Bo to HEKTARY.

Ok. Tak poza tym to.... kto poza naszą dwójką? .3.
Odpowiedz
Jasne, mapki są, ale jak pracuje tam ktoś z mojej rodziny jeszcze, to i nawet dostaniemy prywatny samochodzik coby sobie nim pojeździć. <3

Oto jest pytanie. XDXD
Odpowiedz
Jakie znajomości @@

EJ, LUDZIE, KTOKOLWIEK D: *macha do społeczności forum*
Odpowiedz
(01-07-2014, 21:44)Ralveyn napisał(a): dostaniemy prywatny samochodzik coby sobie nim pojeździć. <3
!!!!!!!! *__________________*

Ja, ja, ja! Ja będę! <3 KTO BIERZE KOCYK?
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
^Pewnie się nim zabijemy, bo nikt z nas nie potrafi prowadzić, ale trudno.XD Ja biorę! Nawet dwa kocyki.XD
Odpowiedz
Ej, ja chciałam zabrać kocyk D:

Co do tego samochodziku... On działa jak normalny samochód? Bo będę w trakcie robienia prawa jazdy, więc ten .3.
Odpowiedz