Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anpanman
Ostatnio zainteresowałem się czymś takim:
[Obrazek: anpanman-talking-tamago-tamagotchi-1.jpg]
Główna postać jest zaczerpnięta z japońskiego serialu. Produkowany był w 1988 roku i chyba tyle wiem. Jak mam być szczery, to totalnie o tym nie słyszałem. Ktoś się może orientuje o co chodzi? Animacje są ładne, przyciski są dziwne, ale może to naprawdę fajna sprawa.. Zabawki wyprodukowało Bandai w chyba 2013 roku, a jakoś się o tym nie słyszy, na forum też nie ma nic o tym. v:
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
http://www.mekayladiehl.net/yt_video_qyw...video.html

To jest bazowane na bajce z Japonii. ^^
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Jakie to obrzydliwe xD
Odpowiedz
(24-06-2014, 14:18)Katechi napisał(a): Jakie to obrzydliwe xD

Zgadzam się... Przepaskudne... xD
Odpowiedz
Inka, skąd masz ten filmik? Ja szukałem i nic nie było. ;-;

(24-06-2014, 15:02)Carleesi napisał(a): Zgadzam się... Przepaskudne... xD
Faktycznie jest mało ładne, ale animacje są ponoć świetne. Osobiście trudno mi powiedzieć bo widziałem tylko kilka, ale no..
Odpowiedz
Szczerze to nie pamiętam jak to znalazłam. XDDD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Grafika na wysokim poziomie, ale... Nie, to jest zbyt brzydkie xD
Kiedyś to widziałam na eBay'u i wrzuciłam na forum... Mimo wszystko wydaje mi się, że to jest coś bardziej jak LPS (łażenie sobie) niż hodowla czegokolwiek.
Odpowiedz
(24-06-2014, 17:25)Katechi napisał(a): Grafika na wysokim poziomie, ale... Nie, to jest zbyt brzydkie xD
Kiedyś to widziałam na eBay'u i wrzuciłam na forum... Mimo wszystko wydaje mi się, że to jest coś bardziej jak LPS (łażenie sobie) niż hodowla czegokolwiek.

W sumie słabo odtrącać coś przez wygląd, jeżeli może okazać się fajną sprawą. Oczko Myślisz, że tylko chodzenie? W sumie nie wiem, Taininibanana jak wrzucała to na instagram, stwierdziła że to fajna odskocznia od Tamagotchi. Jak sobie szukam czegoś w internetach to też całkiem fajnie się to prezentuje, szkoda tylko, że to koszt równy nowemu iD L, bo jednak wolę iD L.
Odpowiedz
Niestety ten dziwny pan psuje moje poczucie estetyki xD
Odpowiedz
Cytat:"This is for children to play in order to make them form good habits"
- to zabawka dla dzieci mająca pomóc im wyrobić poprawne nawyki w życiu

Taki komentarz znalazłam na instargramie. Czyli generalnie gra dla małych dzieci, z chodzeniem, gadaniem, itp.
Odpowiedz
Bo Anpanman to takie typowe anime-bajka, nawet nie typu Hamtaro, a typu Muminki. Zauważcie że tam nawet na ekranie napisów nie ma, tylko gadają postacie. Do kolekcji- jak najbardziej, ale nie raczej jako takie tama do zabawy.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości