Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Części do Tamagotchi
Carol, hahaa. Duży uśmiech Dogz, guziczki wyglądają tak, mam nadzieję, że kolor Ci pasuje.
[Obrazek: ae8siq.png]
Postaram się je wysłać w tym tygodniu w niedzielę.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Pasuje mi taki kolor przycisków. Uśmiech Są śliczne.
Super dzięki.

EDIT: Zmieniłam tytuł ponieważ ten temat może się przydać.

EDIT:
Czy ktoś ma może śrubki do Tamagotchi do obudowy? To zdjęcie jest przykładowe
[Obrazek: 2u4q4vp.jpg]

Już nie mam takich śrubek niestety.
Ponieważ w moim v2 jak czyściłam przyciski to już były zniszczone główki śrubek, a jak rozkręciłam Tama to już całkiem się zniszczyły brakuje mi tylko dwóch śrubek do v2.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Dogz, a nie możesz kupić jakiejś taniej podróbki na Allegro i wyciągnąć z niej śrubek? Ja coś kupowałem za 7 zł i śrubki idealnie pasowały.
Odpowiedz
A nie da się kupić po prostu śrubek?
Odpowiedz
Można. Są zestawy do okularów - śrubki, śrubokręt i parę innych pierdół w tym jest. Widziałam to w TK MAXX'ie, ale pewnie są też na stacjach benzynowych i w jakichś sklepach typu Leroy Merlin, czy Castorama.
Odpowiedz
Dogz, przyszły Ci w końcu te przyciski?
Odpowiedz
Jeszcze nie doszły.
Odpowiedz
Omg, jeszcze nie? Toż to tydzień już idzie.XD

I jak?
Odpowiedz
A wysłałeś poleconym? Bo możesz na stronie poczty to sprawdzić, gdzie to utknęło ewentualnie.
Odpowiedz
Nie miałem kasy, wysłałem zwykłym listem ekonomicznym, chciała wyjść tanio, to teraz ma.. ._. No nic, może się jeszcze kiedyś odnajdzie, albo Dogz dostała i zapomniała.XD Bo mam nadzieję, że przyjmujesz - Dogz - wszystkie listy, niezależnie jak wyglądają? Bo ja to pakowałem w kopertę z pracy rodzica, a one jakieś logo niby mają, bardziej to podobizna człowieka bez napisów chyba... Może jak masz, to zerknij do skrzynki na reklamówki? Może ktoś wrzucił..
Btw. mam ekranik do v3, Pathss miała się odezwać miesiąc temu, ale cisza (szok!), więc jak ktoś ten, to ja chętnie.
Odpowiedz
Teraz nie mogę zajrzeć do skrzynki jestem w Śladkowie Małym na wczasach w sobotę 26 lipca wracam do Warszawy i powiem czy ktoś wrzucił.
Odpowiedz
Maciejo, przepraszam ze sie nie odezwalam ale kompletnie o tym zapomnialam.Jednak ekranik nie jest mi juz potrzebny.Bylabym zainteresowana przyciskami do v6 i śrubką ta od klapki do tamagotchi v3.
Odpowiedz
Okej Dogz, jak wrócisz to daj znać. Uśmiech Pathss, wybacz, ale o Carol też "zapomniałaś" a szkoda, bo w międzyczasie bym to już komuś pewnie wysłał.. No nieważne.
Ojja Michu, jak chcesz, to Tobie akurat zostawię. Duży uśmiech Można byłoby się za jakiś drobiazg wymienić, czy cuś..
Odpowiedz
^ W sumie to nie wiem, jakiś brelok, czy mały pokrowiec byłyby fajne..
Odpowiedz
(23-07-2014, 20:28)Ralveyn napisał(a): Nie miałem kasy, wysłałem zwykłym listem ekonomicznym, chciała wyjść tanio, to teraz ma.. ._. No nic, może się jeszcze kiedyś odnajdzie, albo Dogz dostała i zapomniała.XD Bo mam nadzieję, że przyjmujesz - Dogz - wszystkie listy, niezależnie jak wyglądają? Bo ja to pakowałem w kopertę z pracy rodzica, a one jakieś logo niby mają, bardziej to podobizna człowieka bez napisów chyba... Może jak masz, to zerknij do skrzynki na reklamówki? Może ktoś wrzucił..

Tak ja wszystkie listy przyjmuję. Nie mamy skrzynek na reklamówki. Mamy zwykłe skrzynki na listy Zajrzałam do skrzynki spytałam się babci i cioci czy był list z Poznania i niestety nie ma.
Wiem, że chciałeś mi pomóc ale stało się jak się stało. List po prostu zaginął. Smutny
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości