Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać??
Naucz się w końcu, do jasnej ciasnej, że się nie pisze posta pod swoim postem, tylko edytuje poprzedniego! Zaczynam odnosić wrażenie, że ciebie to bawi... -_______________________-"

Obydwa są fajne.
Odpowiedz
Nie bawi. Nie zauważyłam przepraszam. ID L , ID , P's czy +COLOR?
Odpowiedz
iD L albo P's. Ale osobiście bardziej polecam iD L.
Odpowiedz
Jakie Tamagotchi polecacie "na dłuższą metę"? Chodzi o to, żeby było jak najbardziej rozbudowane, ponieważ na 99% niestety innego nie kupię (mama się pewnie nie zgodzi bo za drogie) i chcę jak najlepiej wydać kasę na to jedno. Jeżeli możecie to podajcie wady i zalety ich oraz ile mniej więcej kosztuje.
Odpowiedz
(03-04-2014, 18:27)Carleesi napisał(a): iD L albo P's. Ale osobiście bardziej polecam iD L.

Odpowiedz
P's , +color czy ID?
Odpowiedz
Zdecydowanie z tych trzech P's.
Odpowiedz
P's chyba ma najwięcej w środku z tych co wymieniłaś, tak wnioskuję z tego co przeczytałam na forum Oczko +color jest o wiele uboższe od nich wszystkich. Ale za to ma naprawdę świetnie wyglądające obudowy Duży uśmiech Chyba jedyne TMGT z kolorowym wyświetlaczem, które nie jest zalane słodyczą xD
Odpowiedz
Tamagotchi iD L czy iD L Princess Spacy? Nie wiem czym (o ile w ogóle) się różnią i które lepsze.
Odpowiedz
Żadne z nich nie jest lepsze. Są identyczne, różnią się tylko tematyką, ale tylko ze dwie czy trzy postacie są inne.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Różnica pomiędzy iD / +C a iD L / P's jest przede wszystkim w cenie. iD L i P's są stosunkowo nowe więc można je złapać w miarę tanio (do 200 zł), a z kolei iD / +C już nawet za ok. 400 zł chodzą. To już bardziej kolekcjonerskie wersje tak na prawdę.
Odpowiedz
Jako że dopływ gotówki już jutro...

Bardzo chciałbym kupić Mothrę, albo Akai. Wiem, że Carol ma obydwa więc gdybyś mogła - które wybrać? Generalnie i tak kupię i jedno i drugie, ale wiadomo, później. Szkoda, że jakiegoś taniego Morino teraz nie ma nigdzie. Smutny
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Było jakiś czas temu Mothra na allegro
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Jakiś czas temu to ja nie miałem pieniędzy. Oczko Była i Mothra i nawet Morino.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Mothra - została zrobiona na podstawie filmu "Godzilla vs. Mothra". Opiekujesz się kilkutonowym gigantem, który od czasu do czasu ma destrukcyjne zapędy i próbuje zniszczyć wieżę w Tokio. Generalnie Wersja bardzo przyjemna, a jedną z postaci sekretnych jest Godzilla. Oczko

Morino - opiekujesz się robaczkiem. Musisz go bronić, jeśli jakaś stopa go będzie chciała zgnieść (coś jak w Umino - coś go atakuje i musisz zareagować).
Jedyna wersja Tamagotchi, która ma wygaszacz ekranu.

Morino i Mothra są do siebie generalnie bardzo podobne. W obu się opiekujesz robaczkami, w obu występuje etap kokonu, różnica taka, że robaczki w Morino ważą kilka gramów, a w Mothrze - kilka ton. Duży uśmiech

Najlepiej będzie, jeśli przyjrzysz się kartom postaci - to zawsze pomaga w podjęciu decyzji. Ja zawsze wybierałam najpierw to, co moim zdaniem miało fajniejsze zwierzątka. Oczko

MOTHRA MORINO

I jeszcze filmiki:

MOTHRA MORINO
Odpowiedz