Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moja fotograficzna twórczość.
Śliczne! W ogóle te palety barw, no coś pięknego! Zastanawia mnie tylko, znasz może czas naświetlania ostatniego zdjęcia? Niebo jest intrygujące.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Niestety nie odpowiem Ci na to pytanie. Zdjęcia tak jak napisałam były robione w kompletnym chaosie.. Autem tak trzęsło że pilnowałam tylko aby kadr był w miarę równo i ostrości pilnowałam Język
Odpowiedz
Koń z otwartym pyskiem to mój faworyt, bo ładnie uchwyciłaś ruch Oczko
Odpowiedz
Martha, zawsze możesz podejrzeć TIFF zdjęcia, jeżeli masz jeszcze oryginał. Uśmiech
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Cześć ! Dzisiaj przychodzę do was z jednym zdjęciem. Grafik ze mnie żaden ale czasem lubię przerabiać swoje zdjęcia w taki sposób. Chętnie wysłucham jakiś uwag, opinii Uśmiech Pozdrawiam Serce

[Obrazek: 15fol1e.jpg]
Odpowiedz
Bardzo kreatywne. Jednak, aby skrzydła wyglądały bardziej realistycznie to te które są bardziej z tyłu zrobiłabym ciemniejsze, a te z przodu jaśniejsze. No i nie potrzebnie ten pattern (?) papierowy na obrazek dałaś Uśmiech
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Mi się podoba. ;3
Odpowiedz
Hm ten papierowy obrazek też jakoś nie bez powodu, miałam taką wizję po prostu Duży uśmiech Ogólnie dla mnie to dosyć spójnie wygląda ale wiadomo każdy inaczej na to spojrzy Uśmiech Dzięki dziewczyny za opinie !
Odpowiedz
Wygląda bardzo ładnie, jak rysunek tuszem czy czymś takim c:
Odpowiedz