Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[inne] Poszukiwany lud z Poznania na spotkanko tamaFanów
To pod maską o 10 lub 11 Duży uśmiech Sprawdzę potem jeszcze pociągi i napiszę, o której mi bardziej pasuje.
Odpowiedz
Co do mnie to matka powiedziała że się zastanowi ;__; (dam z siebie wszystko aby być)
Ja bardzo dawno nie byłem w starym browarze i nie wiem gdzie jest ta maska *jaki wstyd* więc mógłby ktoś z was określić jej położenie? ._.
[Obrazek: chissweethome.jpg]
Odpowiedz
Jeśli jedziesz pociągiem to możemy się spotkać na stacji. c:
Jeśli Ci się nie uda teraz, to zawsze można się spotkać też innym razem ^ ^ Ale daj z siebie wszystko xD
Odpowiedz
W tym tygodniu jeszcze uzyskam odpowiedź ^^
EDIT: Jadę! ^^ wystarczy tylko że posprzątam pokój ;_;
Odpowiedz
To fajnie ^^
A u mnie taka sytuacja, że najchętniej bym to przełożyła na kolejny tydzień .3. Ale to jak Wam już wygodniej, ten 31 też może być.
Odpowiedz
Mi właśnie tylko tego 31 pasuje niestety :/
Co do godziny to ja w poznaniu mam być jakoś o 10:15-10:20 na nowym dworcu PKS(wie ktoś jak z niego dojść do browara XD)
Odpowiedz
Sprawdzałam właśnie pociągi i będę o 9.36... Chętnie na Ciebie poczekam tą godzinkę xD Połażę po sklepach czy coś .3.
Wyślę Wam mój numer telefonu na PW tak wgl.
Odpowiedz
Ale w sumie kolejny tydzień to 31 maja już, nie? :O Więc na kiedy to przekładać? Ejj, to w sumie mogę być na dworcu o tej 9:36.Język Nie wiem, jak Wam wygodniej... + Co zabieramy prócz tama? Ja biorę aparat, coby zrobić pełno zdjęć!

Na PW zaraz odpowiem.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Kolejny od tego 31 mi chodziło xDD Ale jednak nie ważna już ta zmiana, 31 będzie lepszy xD Oby do tego czasu doszło moje Friends ;_;
I fajnie by było jakbym nie musiała się nudzić tą godzinkę :'D To gdzie dokładniej się spotkamy?
Mogę zabrać taki fajny kocyk, żebyśmy mogli sobie usiąść w tym parku obok Browaru jak będzie ciepło c:
Odpowiedz
Musi przyjść! :3 No ja mogę wpaść na dworzec, tylko musiałabyś podać peron, albo w sumie... najlepiej będzie, o ile spotkamy się w jakimś konkretnym miejscu, np. w tym tęczowym chlebaku przy budce z preclami, nie wiem, czy kojarzysz. Kocyk można wziąć, ja bym też spakował, tam teraz są leżaki bo #smażing i #plażing, ale kocyk jest zdecydowanie lepszy!
Odpowiedz
Właściwie to w Tęczowym Chlebaku niebezpiecznie, jeszcze niebo spadnie nam na głowę, ale możemy. A precle to nie wiem czy kojarzę, tam jest kilka różnych budek xD
To kocyk wezmę c: A tych leżaków to ja się boję, poza tym jak będzie ładna pogoda to będą pewnie wszystkie zajęte xD

PS Znając moje szczęście, Friends dojdzie właśnie wtedy, kiedy będziemy się smażingować i plażnigować xD
Odpowiedz
Chlebak bezpieczny, budowali trochę dłużej, to i może dłużej postoi. Oby.. XD To może przy.... bankomatach gdzieś? Są przy przejściu do centrum handlowego i obok jest wyjście, najwyżej włączę jakąś irytującą grę w tama, będę nim machał i skakał (też jakaś opcja).XD Faktycznie leżaki są... straszne, mało stabilne. Tylko by nam pogoda dopisała. :'D Może i nawet jakiś film mi się uda zrobić ze spotkania, o ile to dobry pomysł?
Odpowiedz
Cóż xD Tak, bankomaty znam dobrze, możemy też tam xD
Film, omf, chyba tylko z tamciami xD *niefotogeniczna tak bardzo* To już wyrażę zgodę na zdjęcie, ale filmu się boję xD Możesz nagrywać ludzi z parku xD
A jak będzie padało to proponuję zasiąść przy KFC czy czymś takim c:
Odpowiedz
Ja też chce jechać,tylko nie wiem czy mogę.
Odpowiedz
To fajnie, to się dowiaduj jak najszybciej Duży uśmiech
Odpowiedz