18-04-2014, 13:17
Dziękuję Ci Carol jak dojdzie dam zdjęcia.
EDIT:
Coś się forum ścina.
EDIT:
Coś się forum ścina.
![[Obrazek: Cuo5aY7.png]](https://i.imgur.com/Cuo5aY7.png)
![[Obrazek: e3jQr0d.png]](https://i.imgur.com/e3jQr0d.png)
![[Obrazek: TFUv9Im.png]](https://i.imgur.com/TFUv9Im.png)
![[Obrazek: WUj62ll.png]](https://i.imgur.com/WUj62ll.png)
|
All About My Tamagotchis ;3
|
|
19-04-2014, 15:52
Maidtchi wyszła dziś za mąż i ma dziecko. ^^
![]() ![]()
10-05-2014, 19:58
Włączyłam ostatnio moje śliczne iD L 15th Anniversary.
![]() Jakoś mnie znowu naszło na wersje kolorowe, yay! ;3 I tak, miałam słodziutką Makiko. ^^ Ale wczoraj zdecydowałam się zacząć nową generację i wydałam Makiko za Kuromametchiego. ![]() ![]() Urodziła się kolejna dziewczynka. Mi to pasuje, bo zawsze mam więcej ubrań dziewczęcych wgranych. ;DDziś zmieniła się w nastolatka. :3 ![]() Mam też cały czas włączone TamaSuku, odkąd je dostałam. ![]() Obecnie mam już 25 uczniów w szkole. ;D
10-05-2014, 22:08
Makiko i Kuromamecz <3 W tamagocziowym fandomie moim i mojej kuzynki oni są rodzeństwem xD
Poza tym czekam na więcej zdjęć TamaSuku i 15 *-*
16-05-2014, 16:19
Ołki dołki. Nowa notka.
![]() Ostatni tydzień, znowu, był strasznie męczący i miałam dużo do napisania, więc nie miałam za bardzo czasu, żeby dodawać tu jakieś wpisy. ;p Na szczęście robiłam zdjęcia, więc teraz szybko zrobię przegląd tygodnia. ;D ![]() Zmiana wystroju! ^^ ![]() Himetchi jest mega słodka. ;3 ![]() Nowa przyjaciółka. ;D ![]() Modnisia. xd ![]() ![]() Jako przerywnik wstawię zdjęcie zielonego iD L, które będę na początku przyszłego tygodnia kupować od Macieja. ;3 ![]() A teraz z innej beczki, włączyłam dziś moje różowe P's. ![]() Wydrukowałam sobie wczoraj bardzo dużo informacji na temat kolorowych wersji i się w sumie nakręciłam znowu na P's. Tym bardziej, że na tumblr / fb / twitterze / instagramie w cholerę osób ma P's i wrzuca z nimi zdjęcia i wgl i mi ochoty znowu na tą wersję narobili. ;D Aktualnie mam Julietchi, ale jak tylko dostanie 4. stempelek, to wydaję ją za mąż. ^^ ![]() Himetchi odwiedziła Julietchi. :3
16-05-2014, 16:43
Jak słodziaśnie i księżniczkowo wszędzie *o*
To iD L to niezły przerywnik nawet w kontekście wizualnym xD
16-05-2014, 18:11
Wiesz co, no, tak jakoś wyszło, bo Julietchi ma jakieś klejnoty na głowie, więc mi pasował ten wystrój z kamieniami szlachetnymi w całym domu. xd
A co do iD L, to z kolei Himetchi ma na głowie małą, księżniczkową koronę, więc też wystrój i sukienkę dopasowałam do tego 'imidżu'. ^^ Lubię tak rzeczy dopasowywać do wyglądu postaci, dużo frajdy mi to daje.
19-05-2014, 20:52
Zaczęłam nowe generacje i na chwilę obecną mam już postać dorosłą w P's (Kiramotchi) i nastolatka w iD L (Sunnytchi). Urodzili się co prawda w tej samej chwili, ale dziś, wychodząc z domu, posłałam nastolatkę z P's do przedszkola, a iD L zapauzowałam. W związku z tym iD L jest teraz opóźnione w rozwoju.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdjęcia postaci dorosłych dam jutro, jak iD L też ewoluuje. ^^ A tak z nieco innej beczki, bo innego rodzaju zwierzaczków, odpaliłam moje Apollo 8 in 1. Wybrałam pelikana i nazwałam go Pelly. xD ![]() Apollo 8 in 1 ma 4 gry, co według mnie jest mega super, szczególnie, że jest to zwierzątko z lat 90. Dziś graliśmy w rzucanie piłką do kosza. ;3 ![]() ![]() W trakcie zabawy Pelly strasznie się wybrudził, więc musiał się wykąpać. ;] ![]()
20-05-2014, 15:39
Tła tego typu są takie dziwne @@ Ale ogólnie bardzo ciekawie wygląda to Apollo o: Aż mi się przypomniała moja podróba xD Nawet nie pamiętam jak wyglądały tam zwierzątka... Ale pamiętam, że jakieś 4 muzyczki były o: I pisałam nawet do nich teksty xD
20-05-2014, 15:49
Katetchi, mówisz o 8 in 1 mini pets.
![]() Michu, też uwielbiam to zdjęcie. A na Instagramie dostało tylko jednego lajka. ;O
25-05-2014, 15:49
Dziękuję! <3
Wiem, obiecałam dodać notkę, argh, znowu miałam strasznie dużo na głowie. D; W piątek przyszło do mnie piękne, cudowne zielone iD L od Macieja - dziękuję Ci bardzo! - oraz tajemnicze zwierzątko od Amy. ![]() Jest to zwierzątko, w którym hoduje się [chyba] żabkę. Ale równie dobrze może być to rybka. Jest opcja regulacji temperatury wody i wymieniania wody, jeśli nie jest zbyt czysta. Bardzo fajnie rozbudowane i mega interesujące - jak tylko będę miała więcej wolnego czasu zamierzam się tym pobawić, tym bardziej, że nigdy jeszcze takiego nie widziałam. ![]() iD L jak tylko dostałam, od razu włączyłam. <3 Obecnie mieszka tam sobie Bokuhoshitchi i czeka na ewolucję. ^^ ![]() Mam też na nie idealny pokrowiec. ^^ ![]() Miał to być co prawda pokrowiec na zamówienie, ale źle się zrozumiałam z Amy i zrobiłam jej dwa inne, a ten zatrzymam. ![]() Różowe P's mam dalej włączone i już jest w nim kolejna generacja. ;3 ![]()
25-05-2014, 19:12
To jedno z 5. zwierzątek, które można zaadoptować w parku. ;D
Wiadomość z ostatniej chwili: w iD L mam Gozarutchiego! ![]()
26-05-2014, 17:03
Mój Gozarutchi ma od dziś zwierzątko. <3
Teraz mam dwóch ninja, haha! ^^
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|