Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podróby
Chantotchi napisał(a):Ja nie mam podróbek ale moja pięcioletnia siostra byla zazdrosna i chciala
podróbę z klapką.Teraz jest bardziej zdecydowana na v5 ale się wkurza no
bo mama jej nie kupi.
V5 kosztuje 35zł. o3o Niech se z kieszonkowego uzbiera. o3o

A co do podróbek to nie są tak dobre jak oryginały, ale robiłam kiedyś pewien test i bateria w podróbie przetrwała o wiele dłużej niż w V3. :3
Odpowiedz
Natural napisał(a):Niech se z kieszonkowego uzbiera.
Nie każdy dostaje kieszonkowe, weź to pod uwagę.

Ja miałam takie jakieś różowe z bazarku kiedyś. Chciałabym jakąś z allegro ale z przesyłką są drogie. D:
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Tylko Ty masz takie szczęście, Michu. ;D
Kusi mnie, żeby kupić tę:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://allegro.pl/2567-zabawka-tamagotchi-tamagoczi-v4-irda-i1285409945.html">http://allegro.pl/2567-zabawka-tamagotc ... 09945.html</a><!-- m -->
Albo te:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://allegro.pl/tamagotchi-tamaguczi-dla-rodzenstwa-2-sztuki-i1261492951.html">http://allegro.pl/tamagotchi-tamaguczi- ... 92951.html</a><!-- m -->
Ale cena z przesyłką jest rzeczywiscie dość droga ;D
Odpowiedz
Ja miałam 1 podróbę miała mało funkcji. A ostatnio prawie się nabrałam bo było niby v4 za 15 zł ale było napisane Tamagothi bez bandai
[Obrazek: 83688019188091554304.png]
♥♥♥
Odpowiedz
Ja miałem kiedyś podróbkę ale z koleżanką rozwaliliśmy ją młotkiem, potem poszliśmy na tory i akurat pociąg jechał więc szybko położyliśmy ją na szynach XD
Odpowiedz
Przypomniało mi się jak byłam młoda 15 lat to miałam takich elektronicznych zwierzątek max 5 a to dinozaur, 69 in 1, ale jedno mi przetrwało najdłużej miałam żółe jajko i pisało my sweet puppy ale jeszcze nie wiedziałam, że istnieje Tamagotchi. W my sweet puppy opiekujemy się psem ale po pięciu latach po używaniu śrubki wypadały przyciski wypadały aż w końcu się całkowicie zepsuł. Jakoś kilka lat żyłam bez elektronicznych zwierzątek. Do czasu. Jak zobaczyłam, że 26 moja koleżamka ma Tamagotchi od niej się dowiedziałam i powróciła ta magia opiekowania się elektronicznymi zwierzątkami ale Tamagotchi firmy BANDAI. Podróbkom jestem przeciwna.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Versina napisał(a):A ostatnio prawie się nabrałam bo było niby v4 za 15 zł ale było napisane Tamagothi bez bandai
Szkoda, że nie masz fotki. Jeszcze takiej nie widziałam. : D
Odpowiedz
ja miałem kiedyś z gazety jakiegoś echowańca czy coś takiego lol
straszne badziewie
Odpowiedz
Miałam jedną podróbkę TOUCH PET dotykowa ale po dłuższym użytkowaniu 3 tygodnie przestała działać ikonka z grami.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
W tej podróbce ekranik, te ikonki są dotykowe? ;D Amazing : )
Odpowiedz
a ja wiem jak podrobić tamagotchi
tama chomik
Odpowiedz
To jak?
[Obrazek: a4mw45.png]

Buahahahahahaha! Herbata powraca!
Odpowiedz
Taa. : P
Widziałam dzisiaj u mnie na bazarku, świetną podróbkę. Chyba taką, jak widziała Versina. Miała kształt v4, była przezroczysta, zielona (a druga różowa), i napis na obudowie: 'TamagoFchi', Czy jakoś tak. Wyglądała jak prawdziwa. Kosztowała 10 zł. Miałam ochotę ją kupić, ale szkoda mi kasy. xD
Odpowiedz
Tych bardzo starych nie można nazywać podróbkami, to były po prostu pierwsze elektroniczne zwierzątka, tama też było jednym z nich, ale takim "markowym".
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Mam ochotę na te podróbki na Allegro. Jak myślicie, opłacają się? Będziecie licytować?
Chodzi mi o tę licytację, co się kończy za jakieś 2 dni z dwoma ee.. pierwszymi zwierzakami : D
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości