Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
P's - pytania i odpowiedzi.
Nie wiem, czy jestem ślepy, czy coś, ale nie ma czegoś takiego chyba...
Czy tamek umiera ze starości w tej wersji? Mój Kuchipatchi ma już z 9 YR (albo 8 XD), ale nie widzi mi się go żenić. Chociaż z drugiej strony, jak ma mi paść, no to ostatecznie go ożenię. :v
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Nie, Tamki nie umierają ze starości. Oczko Tylko z zaniedbania. Poza tym nie ma też staruszków, więc możesz mu znaleźć żonę kiedy bądź. Duży uśmiech
Odpowiedz
O, to super! Dzięki! Uśmiech
Jeszcze tylko dla pewności - w tej wersji nie ma zasadzenia drzewek/roślinek, tak?
Odpowiedz
Nasionek nie ma, ale jak spotkasz w parku ekoludki, to mogą Ci dać taką łopatkę i jak ją masz, to, jeśli Twoja postać jest dorosła i ma zwierzątko, to losowo może się zdarzyć, że jak wyjdą do ogródka, to zaczną nagle kopać i wykopią roślinkę, która Ci będzie tam rosła. Oczko
Odpowiedz
Tak z ciekawości chciałam zapytać co dodają te pierce? https://www.flickr.com/photos/chapelier/...1/sizes/z/
Odpowiedz
Dzięki Michu Uśmiech , myślałam że są takie jak te inne ale w ogóle ich nie kojarzyłam.
Odpowiedz
Wie ktoś może kiedy przyjeżdża wózek z jedzeniem? ^^
Odpowiedz
Popołudniami. Stawiałabym, że ok. 17:00. Oczko
Odpowiedz
Właśnie zapomniałam edytować posta, miałam napisać, że w okolicach 15-17, o. Oczko
Odpowiedz
Okejo dzięki.^^ Ale on codziennie się pojawia, nie? Bo strasznie rzadko na niego trafiam. ;-;
Odpowiedz
Wie ktoś może jakie wzorki pod ikonki w P's się odblokowują wraz z daną generacją? Nigdzie tego znaleźć nie mogę, tylko lokacje są. ;-;
Odpowiedz
Najpierw się odblokowuje białe tło z różowymi kokardkami, a potem niebieskie z kometami (bardzo ładne). A dalej nie wiem, ja mam te dwa odblokowane.

[Obrazek: tumblr_n8wsmrhRTc1soif0yo1_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_n9oujaODUP1soif0yo1_500.jpg]
Odpowiedz
Dzięki Wam! Carol, a którą generację masz? Bo ja mam 8 i mam te kokardki, a nie ukrywam, że gwiazdki są ładniejsze.XD
Odpowiedz
Po tych gwiazdkach odblokowuje się tło pod ikonkami kolorowe balony nie pamiętam ile miałam stempelków postaci, ale miałam ich chyba 24.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Właśnie, to od generacji nie należy, a od zapisanych postaci. I z tymi tłami to trudna sprawa, bo nie wiem czy gdzieś pójść nie trzeba tak jak w iDL? Używam zawsze teł z pierca, więc nie zwracałam uwagi na te wbudowane. D:
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz