fanka-tamka112
Niezarejestrowany
06-04-2014, 09:06
Jestem początkująca więc jeżeli będą jakieś błędy proszę o poprawienie ich, ale do rzeczy. Ostatnio przyniosłam moje Tama-go do szkoły i koleżanka powiedziała że widziała takie wczoraj w Smyku (to było parę dni temu). Postanowiłam to sprawdzić i po przejrzeniu całego sklepu znalazłam je tuż przy kasie.Okazało się że to nie Tama-go tylko Friends. Tym sposobem jestem posiadaczką TMGC Friends i zapłaciłam za nie 120zł, czyli mniej więcej tak jak z wysyłką na allegro. Mam jeszcze jedną informację dla posiadaczy TMGC Friends. Od początku maja tego roku w sklepach Smyk będą urządzenia o nazwie DEKATAMA które po przyłożeniu Tama do niego daje nam dodatkową biżuterię. W jakich sklepach będą te urządzenia można sprawdzić na stronie
http://www.bandai.pl . Przepraszam że tak bardzo się rozpisałam ale chcę przekazać te informacje bo komuś to się może przydać. Pozdrawiam wszystkich z forum

.
fanka-tamka112
Niezarejestrowany
Ja moje kupiłam w Katowicach i mam nadzieje że tam będzie bo do tej galeri handlowej w której jest smyk jestem jakieś dwa razy na tydzień i za każdym razem bym klikała xD.
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Są w sklepach ja kupiłam nie w Smyku nawet ich jeszcze nie było, a w sklepie KLEKS w Warszawie na ul. Radarowej 4B za 99.90 zł. Byłam tam pod koniec lutego.
A w Smyku aż są po 120 zł.

Są jeszcze w Empiku i w Tesco ale nie wiem po ile dokładnie.
(06-04-2014, 09:09)blue napisał(a): Pewnie pojawi się gdzieś w Wawie w Smyku.
Jeśli w Smyku w Warszawie to pewnie w Arkadii będą i również w Domu towarowym w Smyku w Śródmieściu.
EDIT:
Wiem po ile w Tesco kosztują:
http://www.tesco.pl/produkty/zabawki/tamagotchi
Caremay
Niezarejestrowany
Co do Friends to właśnie biorę udział w tym konkursie. XD
Liczba postów: 5,481
Liczba wątków: 54
Tamagotchi: 11
Gdzie konkurs, gdzie? ;u;
Caremay
Niezarejestrowany
Mam ulotkę, dzisiaj zrobię jej zdjęcie. Jest konkurs. Można wygrać Friends. Trzeba napisać jaka postać Tamagotchi mogłaby być Twoim przyjcielem i dlaczego.
Liczba postów: 267
Liczba wątków: 36
Tamagotchi: w " o sobie " :)
A jest jakaś strona z tym konkursem?
Caremay
Niezarejestrowany
Przecież wiem, że nie wygram. c: Zawsze jest tak, że sprzedawcy w Smyku zostawiają resztki towaru dla swoich dzieci czy dla kogoś innego z rodziny.
Liczba postów: 53
Liczba wątków: 6
Tamagotchi: P2, v3, v4+, v5, v6
(06-04-2014, 09:06)fanka-tamka112 napisał(a): jeżeli będą jakieś błędy proszę o poprawienie ich...(tak pisze na ulotce reklamowej)
Skoro prosisz to "tak jest napisane".
Nie działa mi ten pierwszy link. Dacie link do tego konkursu też chciałbym wziąć udział.
Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
Z tym dekatama ciekawa sprawa! To działa na zasadzie, że jedno przyłożenie zabawki to jeden "gratis", czy jak? Jak dla mnie super!
fanka-tamka112
Niezarejestrowany
Tak to działa że za jedno przyłożenie jest jeden gratis. Masz racje Maciejo

. A co do nazwy już zmieniam bo wcześniej miałam zepsuty komputer. Przepraszam za pierwszy nie działający link bo przepisałam tak jak było na ulotce.
Liczba postów: 3,251
Liczba wątków: 78
Tamagotchi: 10
Chciałam pytać o to Dekatama... Miało być od maja. Ktoś to widział na żywo?
Liczba postów: 40
Liczba wątków: 7
Tamagotchi: ~18~
A dekatama nie służy do łączenia z japońskimi odpowiednikami connection?
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
Miało wyjść takie do sklepów, stacjonarne, dla Tamagotchi Friends.
Liczba postów: 3,251
Liczba wątków: 78
Tamagotchi: 10
W Internecie miała być lista sklepów, w których będzie to Dekatama, ale niczego nie znalazłam .3.'