Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka
(04-04-2014, 12:10)Michu napisał(a): Cieszę się doszło tak szybko, dinuś to prezent urodzinowy dla ciebie. :3

Omg, dziękuję Ci bardzo! Kochana jesteś! Serce

(04-04-2014, 12:16)Michu napisał(a): W maniakalny sposób XD.

No właśnie. Duży uśmiech
Odpowiedz
(04-04-2014, 09:47)Michu napisał(a): Doszło dzis lps od Inki. : D Taka słodka jest ta panda, że ło matko. ;__;
Cieszę się. ^____^
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Dzisiaj zostało do mnie wysłane Aquapalz meduza wraz z bonusowym białym Dinkie Dino (!!!). Duży uśmiech
Cuś takiego:
[Obrazek: IMG_2926.jpg]
Odpowiedz
^Miałem kiedyś coś takiego ;____; Nigdy mi nie działało, fajne jest? Mam czego żałować? :<
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Wiesz co, nie mam pojęcia, bo nigdy nie miałam tego w ręce, ale wiem, że ma podświetlany na niebiesko ekran i że jest opcja kontroli temperatury wody. No a poza tym spójrz na tą meduzę ną - jak tu się nie zakochać? Duży uśmiech
Odpowiedz
Maciejo tutaj jest temat gdzie blue znalazł fajną stronkę i można kupić tam Aquapalz Uśmiech
http://forum.tama-world.pl/Thread-Wsp%C3...3%B3wienie
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Te paczałki meduzy zmuszają mnie do zakupy, kurcze, czemu ja to wtedy wyrzuciłem?! :v
Dogz, dzięki za linka. Uśmiech
Odpowiedz
(04-04-2014, 09:47)Michu napisał(a): edit:
Meega szczęście miałam w nocy, bo znalazłam taka aukcję:
http://allegro.pl/show_item.php?item=4121875230
Więc od razu kupiłam i mam radochę, Duży uśmiech już kasę wpłaciłam, więc teraz będę czekać na przesyłkę. : D

Teraz będziesz miała dwa kotki oryginalnego Nano i klona tego granatowego.
Chciałabym takiego kotka klon czy nano. Uśmiech
Odpowiedz
Dogz, jest duża różnica pomiędzy tymi dwoma. Michu ma klona oryginalnego, pierwszego nano. Natomiast to, co wygrała na aukcji, to jest oryginał, ale już wersja druga. One są inne niż te pierwsze. Miałam z tej serii żółwia, ale się nim wymieniłam za Giga Pets 101 Dalmatyńczyków.

Wersja I

[Obrazek: hqdefault.jpg]

Wersja II

[Obrazek: mqdefault.jpg]
Odpowiedz
[Obrazek: 1z1h2yc.png]

Moja pierwsza reakcja? Ale malutka słodziutka kluska. Serce
Odpowiedz
Miałam dokładnie to, ale niebieskie. Duży uśmiech I jeszcze drugie, w kształcie serduszka (jak to z tablicy) ale moje było białe ze zwierzątkami dookoła ekranu. ;3
Wymieniłam je obydwa na Nano Turtle, które potem mi się nie spodobało, i które z kolei wymieniłam na Giga Pets 101 Dalmatyńczyków w opakowaniu. Duży uśmiech
Odpowiedz
Śliczne masz to Nano kitty. Mi też się podoba taki kotek ale biały bardziej. Duży uśmiech
A jak tam Twój klon piesek?

Na razie nie mam się czym chwalić.
Odpowiedz
Słodziak! <3

[Obrazek: tumblr_n3rva1J6Kq1soif0yo1_500.jpg]

Aha, będę miała dinozaura Gyaoppi. Oczko
Tego oto:

[Obrazek: tumblr_inline_n3j44prkBn1rkb2sb.jpg]
Odpowiedz
Nom, fajnie wczoraj wyglądał. Oczko Dziś zmarł, niestety, ze starości. Smutny
Wiem, że ze starości, bo po śmierci można było status obczaić i wszystko było pełne. No cóż. :<

Przyszła dziś moja paczuszka z wymiany z dwoma prezentami bonusowymi. ^o^

[Obrazek: tumblr_n3thfkk3921soif0yo1_500.jpg]

Aquapalz Jellyfish, które było przedmiotem wymiany. Jestem absolutnie zakochana! Widać, że robiła je ta sama firma, która zrobiła Anipalz, bo animacje są tak samo czarujące, jak w moim piesku Anipalz, poza tym system opieki i menu są bardzo podobne.
A, zapomniałabym dodać, że Aquapalz mają podświetlenie wyświetlacza w kolorze niebieskim, wygląda to cudnie. Oczko

[Obrazek: tumblr_n3thfkk3921soif0yo2_500.jpg]

Dinkie Dino! Dołączony jako bonus, właścicielka mówiła, że przyciski nie działały i sprawiła sobie nowe. Dołączyła je, bo miała nadzieję, że uda mi się je naprawić i będę się mogła nim bawić. Miała rację, naprawiłam, przeczyściłam, działa cudnie. ^^

[Obrazek: tumblr_n3thfkk3921soif0yo3_500.jpg]

No i na koniec drugi bonus, czyli podróbka. Może i da się ją hodować, a jeśli nie, to zawsze się na śrubki przyda. Duży uśmiech

[Obrazek: tumblr_n3thfkk3921soif0yo4_500.jpg]
Odpowiedz
Wiesz co, musiałabym się zastanowić, szczerze mówiąc, bo na razie nie jestem pewna, czy bym się chciała któregoś pozbywać. Miałam plan zdobyć wszystkie 4 kolory obudowy. Uśmiech
Odpowiedz