Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać??
Zdecydowanie v6 Music Star. V5 są nudne jak nie wiem co, a TF są o wiele za drogie jak na to jakiej kiepskiej są jakości.
Odpowiedz
@UP Czemu v5 są nudne? D: Dowiaduję się już po zakupie? D:
[Obrazek: baby.gif]
Odpowiedz
Według mnie v5 znudził się ale po 3-4 latach użytkowania. Jak kupiłam v5.5 od Mijam i nagle zatęskniłam za moim v5 ale je włączyłam po 6 miesiącach bo mi UraTama doszło i TMGC Friends. Powrócę pewnie do nich. Ale polecam Ci v6 długo go nie używałam, ale nagle zatęskniła za nim i je włączyłam i mi się jeszcze wogóle Tama nie nudzi.

Polecam Ci v6. Ale v4 jest według mnie fajne postacie ma słodkie jak Shimashimatchi, Ringotchi, Ichigotchi. Uśmiech
A TMGC Friends za drogie w internecie i w Smyku kosztują po 120 zł w empiku też są nie wiem po ile i musisz mieć 2 TMGC Friends lub kolegę, koleżankę, żeby się łączyć i, żeby korzystać ze wszystkich funkcji.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Ło matko, no co Ty, mi się v5 przed końcem 1. generacji znudziło... o.o
Ale zamierzam temu dać jeszcze jedną szansę, bo wydrukowałam sobie karty dotyczące procesu wzrostu, poczytam i może coś z tego fajnego wyjdzie.
Ale v6 to wg mnie najlepsze Tamagotchi connection. Serio mówię, są świetne, mają tyle super funkcji i do tego śliczne animacje, że trudno się nimi znudzić. ^^
Odpowiedz
v5 jest nudne bo ma kiepskie gry, itemki rzadko kiedy dają nową animację (zwykle polegają jedynie na rodzince podniecającej się tym itemkiem...), no i po prostu... nie jest ciekawe. Chociaż animacje niektóre są dosć słodkie.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Które z wymienionych jest najlepsze: ID,ID L, P's? Które z wymienionych najlepsze: Morino,Chibi,Angelotchi,P1?
Odpowiedz
A mam pytanie czym ID różni się od ID L?
Odpowiedz
Przede wszystkim ceną... iD strasznie podrożały, niestety. Polecam bardzo iD L, a jeśli chcesz na prawdę coś super, to bradzo polecam iD L 15th Anniversary. Ja za swoje zapłaciłam 220 zł - utrafiłam taniutko, bo zazwyczaj są srogie. Jeśli masz na to kasę, to serio bierz, ono jest bardzo rozbudowane. Oczko

A z vintage, które wymieniłaś, to chyba bym się skłaniała raczej w stronę Morino. Uśmiech
Odpowiedz
Na allegro jest Morino Klufenza sprzedaje je.

EDIT: Już ktoś kupił Morino na allegro.
Odpowiedz
Ja je kupiłam Dogz Duży uśmiech
Odpowiedz
Dogz, a skąd wiesz, że to klufenza??? ;/
Akurat wiem, że ona ma tylko jedno i go nie sprzeda.
Odpowiedz
Poznałam po nicku na allegro Ayumii.
Odpowiedz
Tak to Klufenza. Od niej kupilam to Morino.
Odpowiedz
Kurcze, że też nie widziałam... XD I tak nie mam kasy w sumie. Ile kosztowało, tak z ciekawosci?
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
128 zł Duży uśmiech

EDIT: V2 czy Morino?

Jeszcze jeden post pod postem i będzie ostrzeżenie. // Inka
Odpowiedz