Liczba postów: 267
Liczba wątków: 36
Tamagotchi: w " o sobie " :)
Mam kotka (bez tych sznureczków z jedzeniem itp.) i jest tak: ja mam tak dziwnie że jak w tym kotku kliknąć chce jakieś np. drzwi to wtedy pokazuje mi się kotek zaczyna tańczyć i pokazuje jak włączyć pasek gdzie jest pasek "przyjaźni" , jedzenia itp. I na końcu mruga i jak chcę cokolwiek kliknąć ciągle tak jest. Czemu? Przypominam wersja bez sznureczków . Kotek :3
Caremay
Niezarejestrowany
A może wciskasz te guziczki z myszką etc. co są umieszczone na górnej części zabawki?
Liczba postów: 930
Liczba wątków: 15
Tamagotchi: V3 V4.5 V5
Jeju Pathss nie jestem moderatorem, ale irytuje mnie to, że nie możesz poszukać i odkopać na forum tematu, który byłby adekwatny do Twoich pytań. Zakładasz codziennie nowy temat z pytaniami na które jest już odpowiedź na forum, albo takimi, które wystarczy zadać na chacie.
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
Akurat ja jej powiedziałam, żeby założyła ten temat, bo się przyda. Ja też mam LPS, o którym niewiele wiem i będę korzystała z tego tematu. Nie było wiele 'pogaduszek' na temat LPS na tym forum i dlatego bardzo dobrze, że taki temat został założony.
Jeśli temat jest bez sensu, lub został powielony - można się trochę wkurzyć. Ale jeśli nie, nie ma powodów, żeby na kogoś najeżdżać.
Sama chętnie się dowiem dlaczego tak się dzieje, jak u Pathss, bo też będę identyczne LPS miała.
Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
O, to ja mam już pytanie! Czy LPS ma opcję wyłączenia dźwięku? Bo jeżeli tak, to poproszę siostrę by mi tego poszukała wśród koleżanek (akurat ten wiek, to pewnie mają). XDD
Caremay
Niezarejestrowany
Nie można Maciejo, ale zawsze jest opcja "odlutowania" tego kabelka do dźwięku.
Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
Właśnie dzisiaj trafiło w moje łapki i w sumie szkoda. :v Zabrałbym może nawet kiedyś na nudne zajęcia, ale jak mi zacznie piszczeć to nie bardzo, a kabelków nie chcę ruszać, bo pewno spsusję. ;-;
Dzięki!
Caremay
Niezarejestrowany
Ono raczej nie piszczy domagając się uwagi czy opieki. Gdy klikasz przyciskami lub wybierzesz jakąś opcje to wtedy wydaje jedynie dźwięki.
Cofuru ma rację, samo z siebie dźwięków nie wydaje, jedynie, jak się z nim bawisz.
Kabelki zawsze można odciąć, a potem bez problemu przylutować.
(23-03-2014, 11:28)cofuru napisał(a): Nie można Maciejo, ale zawsze jest opcja "odlutowania" tego kabelka do dźwięku.
(23-03-2014, 15:02)Rhaenys napisał(a): Kabelki zawsze można odciąć, a potem bez problemu przylutować.
Po co 2 razy to samo?
Ojej. Nie ogarnęłam i widocznie zapomniałam, że już to pisałam, a wyżej nie zaglądnęłam.
Przepraszam 0.0
Caremay
Niezarejestrowany
Nic się nie stało przecież takiego Rha. ^^' Okej, już nie offtopujmy.