26-10-2010, 18:53
Lime, dobra.
Na PW podaj.
EDIT: Ja wolę z takiego samego korzystać.. :dry:
Na PW podaj.EDIT: Ja wolę z takiego samego korzystać.. :dry:
|
Gimpowe koszmary
|
|
26-10-2010, 18:53
Lime, dobra.
Na PW podaj.EDIT: Ja wolę z takiego samego korzystać.. :dry:
26-10-2010, 18:56
Lisette napisał(a):To chyba łącznie. XDNosz kurna, czepiasz się. :<< Czcionka nie pasuje, tło też i pędzle także. Staraj się robić tła pod kolor renderów, tak samo jak napisy. Poza tym nie musisz za każdym razem robić pochylonego napisu tą samą czcionką. niunilove6 napisał(a):Lisette, ja chciałabym korzystać z tutoriali. Skorzystałabym z gimpuj.info. Niestety nie miałam odpowiednich renderów itp. Chciałam pobrać. Ale trzeba było się zarejestrować. No i się rejestruje ale ciągle wyskakuje, że jest błędny kod z obrazka! A piszę dobry! I jak ja niby mam tu korzystać z tutoriali?! Render może być byle jaki. Nawet lepiej jeśli czasem będziesz robiła coś też po swojemu, a nie tylko będziesz kurczowo trzymać się tutoriala. ![]()
26-10-2010, 19:01
A z jakiej strony pobierasz rendery, że rejestrować się musisz? _-_
26-10-2010, 19:02
Ejtis napisał(a):Render może być byle jaki. Nawet lepiej jeśli czasem będziesz robiła coś też po swojemu, a nie tylko będziesz kurczowo trzymać się tutoriala.Hmmm... Też fakt. Ja kiedy używałam tutoriali to zawsze sama wybierałam temat pracy oraz często opuszczałam punkty i zamiast nich dodawałam sobie swoje własne pomysły. :3 Inka napisał(a):A z jakiej strony pobierasz rendery, że rejestrować się musisz? _-_Gimpuj.info. D:
26-10-2010, 19:05
A po co z gimpuj.info pobierać rendery?! O_O
26-10-2010, 19:06
Po prostu. Za kilka(dziesiąt) minut dam "dzieło" według tutoriala. Nie noś. Według tutoriala się nie udało. Zrobię trochę inaczej.
26-10-2010, 19:06
Pewnie żeby było dokładnie jak w przykładzie do tutka.
Jeśli wszyscy by tak robili, nie błoby żadnej oryginalnej pracy. Trochę pomysłu. [ Dodano: 2010-10-26, 19:06 ] niunilove6 napisał(a):Po prostu. Za kilka(dziesiąt) minut dam "dzieło" według tutoriala.Czekam. *-*
26-10-2010, 19:08
Omg.
Nie masz własnych pomysłów? Jeśli będziesz robiła wszystko według tutka, nawet kolory, rendery, położenie kropki i brusha, to praca będzie po prostu... nieoryginalna.
26-10-2010, 19:10
Inka napisał(a):A po co z gimpuj.info pobierać rendery?! O_OTy tępa jesteś czy co? D: Chce zrobić identyczną pracę jak w tutorialu, więc potrzebuje tego samego rendera. D: Inka napisał(a):Nie masz własnych pomysłów? Jeśli będziesz robiła wszystko według tutka, nawet kolory, rendery, położenie krophi i brusha, to praca będzie po prostu... nieoryginalna.Musi się najpierw nauczyć stylu z tutka, potem już będzie robić sama. D:
26-10-2010, 19:15
Nie noś. Według tutoriala się nie udało. Zrobię trochę inaczej.
26-10-2010, 19:15
Btw. zastanawia mnie, jaki tutek sobie wybrała, bo jak wylogowana patrze na turoriale na sygny nie zauważyłam jeszcze takiego, w którym link do rendera jest ukryty.
26-10-2010, 19:16
Inka napisał(a):Btw. zastanawia mnie, jaki tutek sobie wybrała, bo jak wylogowana patrze na turoriale na sygny nie zauważyłam jeszcze takiego, w którym link do rendera jest ukryty.Nie ukryty, tylko coś jak zalinkowany na gimpuj.info. D:
26-10-2010, 19:18
Natural napisał(a):Np.?Inka napisał(a):Btw. zastanawia mnie, jaki tutek sobie wybrała, bo jak wylogowana patrze na turoriale na sygny nie zauważyłam jeszcze takiego, w którym link do rendera jest ukryty.Nie ukryty, tylko coś jak zalinkowany na gimpuj.info. D: A, niuni, nie musisz pisać o każdej rzeczy którą robisz jak " oj, nie udało się, zrobię inaczej ", " właśnie wkleiłam render ", etc. C:
26-10-2010, 19:19
Inka napisał(a):Np.?Np. znajdź se. D:
26-10-2010, 19:20
Czasem pisze, że link do rendera <link>.
Niuni, masz niesamowicie popularną galerię. XD |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|