Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
All About My Tamagotchis ;3
Tak się dzieje, kiedy post ma przejść na nową stronę. Oczko
Sorry, że nic nie wrzucam, ale jutro mam egzamin, od którego zależy moje być-albo-nie-być na studiach. D;
Maciejo, polecam Angelgotchi, jest bardzo fajne i ma klimat zwierzątek z lat 90 - więc od razu się sentyment włącza. No i postaci ma przesłodkie. ;3

EDIT: Oki-doki. Egzamin napisany i ZDANY! Duży uśmiech
Więc mogę wrócić do pisania. Oczko

Obecnie mam włączone różowe P's, TMGC+C i Apollo 8 in 1. Uśmiech

W P's mam już drugą generację - Maimaitchi! Bardzo lubię tą postać mimo, że wygląda, jakby był upośledzony. XDDD

[Obrazek: tumblr_n2j5p7kLZm1soif0yo2_500.jpg]

Jako, że u Maimaitchi jest ładna pogoda (zazdroszczę - u mnie od wczoraj leje...), wysłałam go na dwór i bawił się piłką. ^^

[Obrazek: tumblr_n2j5p7kLZm1soif0yo4_500.jpg]

W TMGC+C mam Chamametchi. Nie lubię jej. Język
Ale przynajmniej jest to nastolatek, więc będę miała i tak inną postać. xd

Park rozrywki! ^o^

[Obrazek: tumblr_n2j8i61pR71t5bcj6o6_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_n2j8i61pR71t5bcj6o7_500.jpg]

A w Apollo 8 in 1 (włączyłam go wczoraj) wybrałam tym razem kotka. Zapytałam T. jak go mam nazwać. Powiedział, że Pixel. xd
No i tak zostało - oto kotek Pixel. ;D

[Obrazek: tumblr_n2j5sayVRd1soif0yo1_500.jpg]
Odpowiedz
Upośledzony Maimaitchi, jeju Carol, rozwaliłaś mnie tym.XDDD Śliczny ten kotek, w ogóle Pixel. <3 Dawno już tego nie słyszałem a kiedyś ciągle nazywałem tak swoje tamki.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Chamametchi całkiem fajna, a ten ślimak trochę dziwny xd
Odpowiedz
Thom-Bo jest upośledzony xD
Ładnie ozdobione Tamagotchi+Color ^^
[Obrazek: chissweethome.jpg]
Odpowiedz
@ Maciejo, ja chyba pierwszy raz tak swojego nazwałam. xd Ale podoba mi się bardzo. ^^
@ Thom, ja jej jakoś nie lubię, nie wiem, no nie leży mi ani trochę. Język
@ Tup-Tuś, dzięki, też mi się tak bardzo podoba. ^o^

EDIT:
Mój Maimaitchi niedawno ewoluował. ^^ Wygląda teraz zabawnie, tym bardziej, że przedwczoraj wgrywałam nowe rzeczy na to P's i wgrałam też tą perukę..... XD

[Obrazek: tumblr_n2kw2fgd441soif0yo2_500.jpg]

Ogólnie mam w kolekcji dwie nowe rzeczy; jedna przyszła wczoraj, druga dzisiaj. Uśmiech
Wczoraj przyszedł mi Dalmatyńczyk LPS. Jakie to ma cudne animacje! *__*
A ile lokacji! Wczoraj się ze trzy razy zgubiłam. xD I do tego tyle gier, że ło! ;D

[Obrazek: tumblr_n2nfjdJn9w1soif0yo3_500.jpg]

A dziś przyszedł mi Apollo 6 in 1 z wymiany z Pathss. Uśmiech
Jestem bardzo, bardzo zadowolona, obecnie sobie hoduję misia i kotka. ;3
Teraz mam już dwa Apollo: 8 in 1 oraz 6 in 1. Uśmiech

[Obrazek: tumblr_n2op2nIu5G1soif0yo2_500.jpg]

A ostatnia, MEGA niesamowita wiadomość jest taka, że dostałam wieczorem pieniążki od babci i zamówiłam sobie takie oto cudo:

[Obrazek: $T2eC16F,!w0E9szNW4OUBRICgjyLz!~~60_...880000500F]

To jest zdjęcie wzięte z google, moje będzie nowiutkie w opakowaniu, yaaaaaay! ^o^
Odpowiedz
Dziękuję Ci bardzo. <3
Wybrałam misia trochę ze względu na T., bo on ma fioła na punkcie niedźwiedzi. xD
A ja na punkcie kotków. ;3

Misio:
[Obrazek: tumblr_n2qaynpEKV1soif0yo1_500.jpg]

Kotek:
[Obrazek: tumblr_n2qaynpEKV1soif0yo2_500.jpg]

Misio zrobił kupkę. xD

[Obrazek: tumblr_n2qb68hnG91soif0yo1_250.jpg][Obrazek: tumblr_n2qb68hnG91soif0yo2_250.jpg]
[Obrazek: tumblr_n2qb68hnG91soif0yo3_250.jpg][Obrazek: tumblr_n2qb68hnG91soif0yo4_250.jpg]
Odpowiedz
Wow! Gratulacje, piękne nowe nabytki. <3 Generalnie jeżeli o mnie chodzi, zawsze omijałem elektroniczne LPS szerokim łukiem, nie wiem sam dlaczego. Pamiętam, że kiedyś się tym bawiłem, bo ktoś mi tam to pożyczył, ale co ja z tym zrobiłem? .___. Ten dalmatyńczyk jakoś rośnie, czy już od początku masz dorosłego psiaka? No i on taki nieśmiertelny? Duży uśmiech
Misio jest przesłodki!
Odpowiedz
Gratuluję nowych nabytków Uśmiech
Odpowiedz
LPS nie rosną i nie umierają. Ale mi to pasi, bo wszystkie zwierzątka są takie, że ich nie możesz zostawić samych, a LPS były raczej kierowane w stronę młodszych dzieci, które chodzą do szkoły, więc są raczej nieskomplikowane. Ale za to animacje mają niesamowite, na prawdę śliczne, do tego ma to w cholerę lokacji i praktycznie w każdej jest jakaś gra, a gry też są przyjemne. Uśmiech I muzyczka jaka super. ;3
Generalnie jest to po prostu coś innego, nie wiem, może jestem dziwna, ale mi się podoba. Ale wiem, że jest wiele osób, którym LPS nie przypadły do gustu.

A, no i dziękuję wam. Oczko
Odpowiedz
Ja miałam kotka LPS. Wiesz Carol, nawet jak go już zresetujesz czy coś to nic, a nic nie stracisz co zdobyłaś. (pamiętam, że tam trzeba było zapełniać serduszko znajdując wszystkich przyjaciół w świecie Pet Shopów.)
Odpowiedz
Serio? Nawet nie wiedziałam, że w tym się coś zbiera. xD
Ale myślę, że gdzieś na pewno jest w necie dostępna instrukcja do tego, więc sobie poszukam i może się dowiem czegoś więcej. Dzięki za cynk!
Odpowiedz
Zależy jaką masz generację LPS! Były dwie z tego co pamiętam! Pierwsza raczej miała te takie zawieszki (taka szczoteczka była i chyba jedzonko). W drugiej jest tak, że jak znajdziesz jakieś zwierzątko w LPS, to twój kotek / piesek / chomik / konik / ptaszek zacznie z nim tańczyć i serduszko się zapełnia jednym paskiem. Za każdym razem to się zdarza, gdy znajdziesz jakieś inne zwierze.
Odpowiedz
Ja mam z pierwszej serii, tej starszej, z tymi sznureczkami. I tam co prawda spotykam różne zwierzątka, ale nic mi się nie zapełnia. Ale pamiętam, że moja koleżanka miała z tej serii żabkę i ona jakieś stempelki w tym zbierała, hm, muszę tego poszukać...

EDIT: Czas na apdejt. Język

Moje zwierząteczka w Apollo urosły dziś troszkę. ;3

[Obrazek: tumblr_n2sjrkhkLE1soif0yo1_250.jpg][Obrazek: tumblr_n2sjrkhkLE1soif0yo2_250.jpg][Obrazek: tumblr_n2sjrkhkLE1soif0yo3_250.jpg]
[Obrazek: tumblr_n2sjrkhkLE1soif0yo4_250.jpg][Obrazek: tumblr_n2sjrkhkLE1soif0yo5_250.jpg][Obrazek: tumblr_n2sjrkhkLE1soif0yo6_250.jpg]

Do tego włączyłam wczoraj moje Gen 2 ze zmienioną obudową. ^^

[Obrazek: tumblr_n2sk59kfPv1soif0yo1_250.jpg][Obrazek: tumblr_n2sk59kfPv1soif0yo2_250.jpg]

A moje różowe P's jest już na 3. generacji. ^o^

[Obrazek: tumblr_n2sk6k9gIj1soif0yo1_500.jpg]
Odpowiedz
Carol, w tym kotku co zamówiłaś od Inki tak będzie. Tam się zapełnia serduszko. Miałam identycznego.
Odpowiedz
Carol, Carol a wrzucisz troszku zdjęć/filmik z LPS'a? Duży uśmiech Fakt, że można go zostawić na pewien czas i zająć się własnymi sprawami, bardzo mnie... zaintrygował. Uśmiech
Apollo jak zawsze genialne. <3 Śliczne zdjęcia!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości