Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi Friends - pytania i odpowiedzi.
Może tak ogólnie, by nie zakładać wielu tematów, co? (No a jak nie to zmienię nazwę .-.)
Może mi pomożecie, bo ja nie mam pojęcia o co chodzi; co jakiś czas (znaczy się, drugi raz mi się to zdarzyło w ciągu dzisiejszego dnia), TF puszcza mi sygnał, że coś chce, tamek stoi pośrodku pokoju z wykrzyknikiem i dziwną minką. Ale gdy nacisnę guziczek, "powiadomienia" od razu znika. O co chodzi?
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Jest już temat o Tama-Go, gdzie można zadawać pytania na temat tego Tamagotchi.
Odpowiedz
Mnie też tak czasem przywołuje, ale jak nacisnę jakiś przycisk to mi się powiększa i przycisk przywołania znika.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Cofuru, ups, faktycznie. Ale o TF nie ma nigdzie słowa. Umnn, to nie wiem czy mam prosić moda o zamknięcie, czy pozostawić?
Dogz, właśnie mam tak samo, tylko dlaczego tak się dzieje? To nie ma sensu. Dzisiaj grałem z tamkiem w gry, to znowu to samo...
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
W Tama-Go jak Tamek jest dorosły i jak mnie przywołuje i jak kliknę też mi się powiększa.
Nie wiem czemu tak się dzieje, może chce zwrócić tak na siebie uwagę.
Odpowiedz
Tak jak mówi Dogz, jest to po prostu potrzeba uwagi. "Spójrz na mnie, przecież tu jestem!".
@Maciejo, nie możesz zmienić tematu wątku? Jeśli nie to poproś Michu, albo któregoś z moderatorów.
Odpowiedz
Czy w TMGC Friends Tamek zmienia się w staruszka? Bo u mojej koleżanki Tamek miał 12 Yr i się nie zmienił w staruszka. W tej wersji jest inaczej?
Odpowiedz
Nie, w tej wersji na 100% nie ma staruszków.
Odpowiedz
Super! Możemy mieć Tamka dorosłego nawet do 99 YR tak samo jak w ID, ID L oraz P's. Dla mnie to zaleta tej wersji.
Odpowiedz
Czy warto kupić Tamagotchi Friends za kwotę 110zł?
Odpowiedz
Nikt nie poleca Tamagotchi Friends za taką kwotę. Najlepiej kupić przez merlin.pl. Tam przez płatność z góry jest za 70 zł.
Odpowiedz
Zgadzam się. One nie są warte 110 zł, serio, jakbyś trafiła za np 60 zł to super, ale za ponad 100 zł to nawet na nie nie patrz. xD
Odpowiedz
Cześć mam kilka pytań o Tamagotchi Friends:
1. Czy w tym tama jest normalnie cykl rozwijania się? (niemowlę, dziecko itd.) (Nie katujcie za to pytanie - miałem ogromną przerwę od tama :3)
2. Mogę prosić o jakiś link do postaci które w tym tama są możliwe?
3. Czy te tama jest takie prostsze jak np. v3 czy ma dużo opcji jak np. te nowsze?
Odpowiedz
(16-03-2014, 13:13)Potatotchi napisał(a): 3. Czy te tama jest takie prostsze jak np. v3 czy ma dużo opcji jak np. te nowsze?

Nie TMGC Friends nie ma itemków takie jak ubrania, roślinka, skrzynia, i instrumenty i przez to trochę jest nudne.
Ale TMGC Friends jest proste w obsłudze. Na początku masz tylko 3 gry np zbieranie nutek z v3 i 2 gry z TMGC v4 Mimic i Select Get z pracy w v4. Pozostałe 2 trzeba odblokować.
Odpowiedz
Ja mam pytanie co do baterii. Wiem i widziałam, że je się inaczej wkłada niż w innych wersjach. Czy one jakoś mi nie utkną czy nie wyskoczą przez takie wejście? Plus, potrzebne są baterie "paluszki" AAA jak w Tama-Go, iD L etc.?
Odpowiedz