Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi Friends
Nie wydaje mi się, żeby były jakieś wewnętrzne różnice. Natomiast myślę, że na pewno nie odwalą takiej chały, jak Bandai Europe i obudowy i wyświetlacze będą o wiele lepszej jakości.
Carol, właśnie o to mi mniej więcej chodziło i też mam taką nadzieję Uśmiech

Edit.
No i szkoda, że sklepu z normalnymi rzeczami nie ma... To chyba jeden z większych minusów, które zauważam nie posiadając tego Tmgc Język
Ja już znalazłam sklep z TMGC: http://sklepkleks.com/index.php?p16901,t...teraktywne
Można kupić wstępując tam kiedyś kupię tam TMGC Friends niebieskie ID L-owe. Tylko trochę daleko bo ja jestem z Targówka a jest to jakoś koło Ochoty.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
http://pl.tamagotchifriends.com/dreamtown/
Jakby co, polskie Dream Town wreszcie uruchomione Duży uśmiech
Może TF wreszcie zaczną się pojawiać już normalnie w większych sklepach?
TMGC Friends już jest dostępne w Smyku oraz Empiku. Uśmiech

EDIT:
Jest w Tesco TMGC Friends.
http://www.tesco.pl/produkty/zabawki/tamagotchi
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
@UP Cena nie powala. Na allegro jest nowe za 80zł. :/
[Obrazek: baby.gif]
Ja swoje kupiłam w smyku za 119 zł. Przepłaciłam, wiem. Jak na razie jestem zadowolona, mimo drobnych szczegółów jakimi są obudowa, przyciski, ekranik, dźwięk (wprawdzie to o wszystko mogę się przyczepić, ale mniejsza z tym). Zobaczymy co dalej. Postacie są dosyć urocze, lecz jakby źle "skadrowane", tejże zlewają się kolory szarości z czarnym i białym.
Dostałam newsa, że druga fala ma poprawiony kontrast i inne gry, niż fala 1. Uśmiech
Na TamaTalk mi powiedzieli, że Bandai America nie podali dokładnej daty wypuszczenia drugiej fali, co ich strasznie wkurza. :<
Pewnie jeszcze będą lepszej jakości ogólnie i bez rysek :/ Ameryka nowym lepszym światem, zabawni są.
Ja bym strasznie chciała wszystkie obudowy amerykańskie. Urocze są.
Ciekawi mnie, czy amerykańskie będą mogły łączyć się z europejskimi.... Ale wydaje mi się, że raczej nie.
One nie sa stricte amerykanskie, w Anglii tez wychodza. To ja pierwsza i druga fala TamaGO.
Ciekawe czy u nas też wyjdą jak nie są stricte amerykańskie?
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Dobrze, że poprawią, chociaż wkurza mnie to trochę że dostaną coś lepszego. Zwłaszcza że pewnie na razie nie będę miała okazji tego kupić. Plus obudowy mi się średnio podobają.
[Obrazek: tumblr_ms2pjqJps41s1wid1o5_250.gif]
Ja tam mogłabym poczekać Duży uśmiech Jakoś wolę mieć lepsze później, niż gorsze wcześniej. No nieważne.
[Obrazek: tumblr_ms2pjqJps41s1wid1o5_250.gif]