Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kumple z jajka
Kostka 
Hej Uśmiech Ten pamiętnik będzie nieco cyniczny i chaotyczny (to drugie głównie dlatego, że każdy bohater będzie miał na imię MiuMiu - gorzej niż w brazylijskiej telenoweli), ale chyba mi to wybaczycie...

Chociaż na początku MiuMiu była absolutnie nie do zniesienia przez swoje przekonanie o własnej wyjątkowości (byłam bliska zadzwonienia do jej rodziców, żeby wzięli ją z powrotem), ten uśmiech mnie do niej przekonał:
Chyba łatwo mnie przekupić...

[Obrazek: tumblr_n0cdxjiYqL1treg2yo1_500.jpg]

Kiedy trochę podrosła, polubiła kąpiele.

[Obrazek: tumblr_n0ce4zA8Ug1treg2yo1_250.jpg]

[Obrazek: tumblr_n0ce4zA8Ug1treg2yo2_250.jpg]

Jest naprawdę radosnym dzieckiem.

[Obrazek: tumblr_n0ce85XDb21treg2yo1_500.jpg]

O, tutaj pewnie znów zastanawia się jak zwrócić na siebie moją uwagę. Jeśli bym ją zignorowała, upstrzyłaby kupami cały ekran, po czym się rozchorowała. Od zarania to miły dzieciak...

[Obrazek: tumblr_n0ceuhcYR41treg2yo1_500.jpg]

No proszę, okazało się, że uwielbia soczyste steki. Pewnie wyrośnie na silną, niezależną kobietę.

[Obrazek: tumblr_n0cfk8EWEl1treg2yo1_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_n0cfk8EWEl1treg2yo2_500.jpg]
Odpowiedz
Świetny pamiętnik! Proszę, pisz dalej. Duży uśmiech
Odpowiedz
Dziękuję, będę ^^
Odpowiedz
Chętnie będę czytał i oglądał Uśmiech
Odpowiedz
MiuMiu jest już dorosła! Stwierdziła, że skoro ma już tama-osiemnastkę, chce pójść do parku w nocy. Mówiłam jej, że nikogo tam nie będzie, ale nie chciała słuchać. Na miejscu okazało się, że niestety miałam rację. Rozpłakała się.

[Obrazek: tumblr_n4zy7oaPZK1tahwbco1_250.jpg]

Na pocieszenie kupiłam jej lody.

[Obrazek: tumblr_n4zy7oaPZK1tahwbco2_250.jpg]

Patrzcie, jak się niewinnie uśmiecha. A wybrała sobie chłopaka bez konsultacji ze mną! Nie ufam kolesiowi. Tak jak z tym parkiem, MiuMiu znów napyta sobie biedy, czuję to w kościach...

[Obrazek: tumblr_n4zyblHF4V1tahwbco4_250.jpg]

Odpowiedz
Hm... Tak patrząc na daty wpisów... x'D
Ładny pamiętniczek <3
Fajnie, że nie wszyscy mają ryski pod tym fioletowym szkiełkiem x'D
Odpowiedz
Lepiej późno, niż wcale Język
Dzięki. Tak się składa, że mam ryski, ale udało mi się akurat tak robić zdjęcia, żeby ich za bardzo nie było widać Oczko
Odpowiedz
W ten sposób xD
Czekam na kolejne wpisy Duży uśmiech
Z Twojego profilu wynika, że masz dwa Friends, jeśli to aktualne to dałabyś radę zrobić jakieś zdjęcia podczas łączenia czy coś? Duży uśmiech
Odpowiedz
Jasne Uśmiech Mam nawet parę takich zdjęć na blogu, ale wrzucę też tutaj Oczko
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości