Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elektroniczne zwierzątka - Co ci chodzi po głowie
Skoro jest temat o Tama to o elektronicznych zwierzątkach też może być
Czyli temat ogólny, jak tylko się da. Tylko o wszystkich elektronicznych zwierzątkach innych firm. Rzeczy, które nas zastanawiają, gdzie nie warto tworzyć nowego tematu.

W poniedziałek wyślę pieniądze za anipalz world kotka.
Jestem bardzo ciekawa jaki on będzie wiem, że jest dotykowy. Ciekawe czy będzie miauczał. Duży uśmiech Już nie mogę się doczekać.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Znowu mnie swędzi, żeby nowe zwierzątka kupować. Muszę przystopować i włączać po kolei te, których jeszcze nie hodowałam...
Odpowiedz
Śniło mi się, że chodziłam po bazarku w poszukiwaniu elektronicznych zwierzątek i zauważyłam kiosk gdzie wśród gazet było P1 i P2. I doszłam do jednego miejsca gdzie były sprzedawane Furby te nowe ale za ponad 700 zł. Ale to tylko piękny sem

Zastanawiam się czy nie sprawić sobie Furbiego na gwiazdkę dopiero? W końcu jest trochę inny jak Tama można go pogłaskać uczymy go polskich słów kusi mnie to.
Odpowiedz
Ojejku, jak tylko dostaniesz, to wrzuć jakieś zdjęcia! :3
Odpowiedz
Ostatnio mi chodzi po głowie, żeby kupić sobie jakiegoś elektronicznego zwierzaka LPS dzięki Carol bo te zwierzątka dają mnóstwo frajdy.
Odpowiedz
Jak znajdę swojego to może sprzedam (pewnie jednak nie, wiadomo jak to mam...), ale jak coś to powiem.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Dogz, te zwierzaczki LPS są naprawdę fajne, ale gdybym go kupił za 40 zł z Allegro, a nie za grosze na bazarze; to bym żałował. Jest mnóstwo klikania, wiele ciekawych lokacji i gier, ale przeszkadza mi to, że mogę się nim nie opiekować, a on i tak będzie szczęśliwy. Ale w sumie, może Tobie się spodoba. Uśmiech Będę w niedzielę znowu na tym moim targowisku, to jak trafi się kolejne LPS za symboliczne 2 zł, mogę Ci wziąć, ale nie obiecuję niczego, różnie to bywa, czasem niczego totalnie nie ma...
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
(26-03-2014, 15:15)Maciejo napisał(a): Dogz, te zwierzaczki LPS są naprawdę fajne, ale gdybym go kupił za 40 zł z Allegro, a nie za grosze na bazarze; to bym żałował. Jest mnóstwo klikania, wiele ciekawych lokacji i gier, ale przeszkadza mi to, że mogę się nim nie opiekować, a on i tak będzie szczęśliwy. Ale w sumie, może Tobie się spodoba. Uśmiech Będę w niedzielę znowu na tym moim targowisku, to jak trafi się kolejne LPS za symboliczne 2 zł, mogę Ci wziąć, ale nie obiecuję niczego, różnie to bywa, czasem niczego totalnie nie ma...

Dzięki jak nie będzie trudno trafi się inna okazja.

Odpowiedz
Mi się wydaje że LPS może zachorować... Ale oczywiscie i tak nie umrze.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Orientuje się ktoś może, czy to Mini-Pets jest jakoś szczególnie fajne? Siostra mi znalazła, podrzuci mi jutro, ale ponoć nie działa i nie wiem, czy bawić się w naprawę. Język
[Obrazek: $_57.JPG]
Odpowiedz
Tak właśnie myślałem, że jeżeli chodzi o funkcje to jest to z tablicy. ;__; No nic, Maciejo złota rączka pobawi się w naprawę, ale pewnie spsuje jeszcze bardziej.. Dzięki. Oczko To drugie to się wzięło przypadkowo, bo zdjęcie przekopiowałem z Google.
Odpowiedz
To drugie mam, rozebrałam na części, jest jak te podróby z allegro, ale się nie resetuje co 5 min i można je normalnie hodować.
Odpowiedz
Te drugie, czyli Mini Pets? Byłaby możliwość, gdybym nie ogarniał - podesłania zdjęć, może byś zauważyła co jest nie tak; jakiś zerwany kabelek, czegoś brakuje? ;=;
Odpowiedz
Nie, miałam na myśli virtual PETs. Oczko
A to, co masz dostać, to jest 8 in 1 Multi Pet (Octogotchi).
http://www.tamenagerie.com/odd7.html
Odpowiedz
Ojej, dziękuję za link. Uśmiech Czyli opcje są identyczne, jak na filmiku? Znalazłem ten tylko w obudowie-serduszko. Nie no, jak dla mnie super! Teraz tylko to naprawić...
https://www.youtube.com/watch?v=0EQjh5saEa0
Odpowiedz