Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ID L - pytania ogólne
Nie czytasz uważnie. xD Przecież Michu napisała, że czwarty dostaje po 48 godzinach bycia dorosłym. ^^
Odpowiedz
Aj, przeoczyłam. Rzeczywiście :|
Odpowiedz
Ja mam takie pytanie.. Pokój w moim tmgc iD L zrobił się taki brązowy O.o co to oznacza ? Że muszę zmienić wystrój czy coś?

[Edit] Kurcze, już wiem. Mam po prostu taki syf i trzeba posprzątać Duży uśmiech
Odpowiedz
A jak sprzątnąć łazienkę? O.o używam mopa, i odkurzacza ale łazienka dalej brązowa :<
I jeszcze jedno, w innym temacie liczyłyście ile macie stempelków postaci. Gdzie to pisze czy coś? Bo tego jeszcze nie ogarnęłam :<
Odpowiedz
Jeżeli mop i odkurzacz nie działają, to jest jeszcze gąbka. ^^
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Dzięki wielkie Uśmiech Nie domyśliłabym się że to COŚ brązowego to gąbka O matko
Odpowiedz
Brązową gąbkę musisz kupić. ;P
A stempelki postaci są w ikonce z książeczką. Ale stempelek postaci dostajesz jak zbierzesz dla danej postaci wszystkie 4 happy symbols.
To są te okrągłe cztery na pierwszej stronie w ikonce statusu. Każda postać musi użyć 3 różnych (specjalnych dla siebie) przedmiotów / zjeść coś w restauracji lub kawiarni, żeby je zdobyć.
Tutaj masz linka do tematu na Tama-Zone. Są w nim zawarte wszystkie potrzebne informacje do iD L: http://tama-zone.com/index.php?showtopic...try3414620
Mam nadzieję, że rozumiesz jakoś po angielsku. Oczko
Tu masz od razu linka bezpośrednio do listy przedmiotów dla każdej postaci: http://tama-zone.com/index.php?showtopic=24412

Michu, właśnie mnie też znowu bierze, a nie chcę, bo na razie mam włączone v3 i v4.5. xd
Odpowiedz
Właśnie happy symbols szybko załapałam i znalazłam sobie właśnie te stronki co podesłałaś :3 Mam już drugą generację w iD L, w pierwszej zebrałam wszystkie 4 happy symbols u postaci Kuishinbotchi.
Zaglądam teraz do książeczki i faktycznie jest tam ta postać, to już wszystko rozumiem Uśmiech Dzięki :*
Odpowiedz
A to ja mam osobny folder na kompie 'TMGC' z osobnymi podfolderami, gdzie wrzucam karty wzrostu i postaci, rzeczy do ściągnięcia na iD L i P's, obrazki, pixelki, zdjęcia... Multum tego mam. xd
Odpowiedz
Blue, tu masz wszystko: http://tama-zone.com/index.php?showtopic...try3414620
Odpowiedz
W P's to pewnie taki jeden majster z TZ pewnie wykombinuje jak ikonki zrobić modyfikując pierce.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Nie da się.
Odpowiedz
Ja tam swojemu zmieniałam godzinę na spanie i przez 9 godzin miałam spokój. Chyba, że dłużej byłam poza domem, to brałam je ze sobą.
Odpowiedz
Tamagotchi iD L wytrzymało by dłużej, nawet jeśli byś je zostawiła. Te dwie czy trzy godziny bez opieki by przeżyło.
Odpowiedz
Niby tak tylko, że ja care miss'y liczyłam, by postać tą co chcę mieć ^^
Odpowiedz