19-01-2014, 15:48
Purimatchi moja ulubiona postać w tej wersji
![[Obrazek: Cuo5aY7.png]](https://i.imgur.com/Cuo5aY7.png)
![[Obrazek: e3jQr0d.png]](https://i.imgur.com/e3jQr0d.png)
![[Obrazek: TFUv9Im.png]](https://i.imgur.com/TFUv9Im.png)
![[Obrazek: WUj62ll.png]](https://i.imgur.com/WUj62ll.png)
|
All About My Tamagotchis ;3
|
|
20-01-2014, 20:51
Sokka zmienił się w... Memetchi. xd Mam męską wersję Memetchi, dziwnie mi z tym. xD
![]() ![]() Animacja mycia zębów: ![]() ![]() Dziś włączyłam z powrotem moje P's, za bardzo za nim tęskniłam. <3 Zmusiłam się w końcu do przesłania na telefon paru fajnych rzeczy do P's i teraz mam nowe tapetki, gry i ubranka. ^o^ Coś mnie dziś bardzo na różowy wzięło więc zmieniłam tapetkę na truskawkową: ![]() I do tego zrobiłam dla niego pokrowiec z serduszkiem. <3 ![]() Na koniec lista rzeczy, na które obecnie czekam: - fioletowe Tamagotchi iD (używane - z wymiany - dla Michu) - Genjintch (używane - z wymiany) - żółte z listkami Tamagotchi Morino (nowe w opakowaniu - kupione) - zielone tamaGO + 7 figurek (używane - z wymiany) - 3 figurki z 1. fali (używane - z wymiany) - kompletny zestaw figurek z 2. fali (nowe w opakowaniach - z wymiany) - zwierzaczek dinozaur (używane - kupione) - klon nano kitty (używane - z wymiany) - klon nano puppy (używane - z wymiany - dla Michu) - Tamagotchi P1 (używane - z wymiany)
20-01-2014, 21:13
Tak, tak, udało mi się (tak jak obiecałam <3) utrafić dla Ciebie tego pieska.
I jeszcze od tej samej osoby trafił mi się kotek i żółte P1.
20-01-2014, 21:22
Super ta twoja kolekcja.
Teraz będziesz miała dwa P1.Zazdroszczę Ci klonu nano kitty, którą będziesz miała. Fajny jest podobno
![]() ![]() ![]() ![]()
20-01-2014, 21:39
Dogz, on jest identyczny jak piesek, którego masz. Taka różnica, że zamiast pieska jest kotek - koniec różnic.
![]() A to P1 nie wiem, czy zachowam, możliwe, że je będę chciała na P2 zamienić, bo bym bardzo chciała... ;P Zdjęcie P1: http://i.share.pho.to/f4c49790_o.jpeg
22-01-2014, 16:39
Dostałam dziś paczkę z figurkami do tamaGO:
![]() ![]() Dalej czekam na samo tamaGO, więc póki co to mogę sobie na nie jedynie popatrzeć. ;P Moje v3 i v4.5 wzięły wczoraj ślub i mają po dzieciaku. ;P ![]() ![]() Po tym obydwa wyłączyłam. Miałam nadzieję dostać dziś tamaGO, a poza tym chciałam włączyć moje iD L. I włączyłam. ;P ![]() ![]() ![]() (Ta, uczyłam się historii ;P) Na chwilę wczoraj zrobiłam to: ![]() Fajna czapka, nie? xd Moje iD L ma nowy pokrowiec: ![]() Teraz obydwa mają słodkie woreczki. ;3 I na koniec, moje iD L dziś ewoluowało, będę się starać wyhodować Ponpontchi:
27-01-2014, 22:26
Dzięki. <3
No właśnie przesłodko, nie? xD Przyszły dziś dwie paczuszki! ;D Pierwsza zawierała nowe w opakowaniu Morino, a druga Genjintch z wymiany! ^o^ ![]() ![]() Oczywiście od razu znalazłam do nich pasujące charmy. ;3 Morino dostał przywieszkę ze świetlikiem, a Genjintch przywieszkę z toporkiem jaskiniowca. ;D ![]() ![]() Włączyłam od razu Morino. ![]() ![]() Nie mam zielonego pojęcia jak się nim opiekować, jednak udało mi się już go raz obronić przed złym butem, który go chciał zgnieść, więc powinnam sobie poradzić. ![]() Wyłączyłam iD L i P's. Wszystkie paczki, na które czekam, powinny przyjść w tym tygodniu. ![]() I na koniec Tamagotchi v4, które kupiłam od milktune. Powinno przyjść w środę, jeśli jutro zostanie wysłane. ^3^ ![]() Rzeczy, na które czekam: - fioletowe iD - zielone tamaGO + figurki - 3 figurki tamaGO z 1. fali - klon nano kitty, klon nano puppy, Tamagotchi P1 - pokrowiec Shimashimatchi Gotchi Gear - zestaw 3 zwierzątek elektronicznych z allegro - różowe v4
27-01-2014, 22:41
Mam nadzieję, że będziesz z niego zadowolona. Służyło mi 5 lat. Dużo ze mną przeżyło. ^^'
29-01-2014, 15:13
Moje Morino ma się jak na razie dobrze. ^^
Zdjęcia są robione wczoraj, ale nic się od wczoraj nie zmieniło. ![]() Morino to jedyna wersja, która ma wygaszacz ekranu: ![]() Wczoraj ewoluował w białego robaczka: ![]() Mogę mu teraz dawać również słodycze. Ciekawą rzeczą jest to, że wszystko to, czym się go karmi, zapełnia tylko wskaźnik głodu. Wskaźnik szczęścia zapełnia się grami. ![]() Poziom głodu: ![]() Poziom szczęścia: ![]() Wiek i waga: ![]() Gra polegająca na zgadnięciu pod którym kubeczkiem jest schowany listek. Są 4 próby, wystarczy zgadnąć dwa razy, żeby wygrać. ![]() ![]() Szczęśliwy robaczek. ;3 ![]() Pokrowiec. ^^ ![]() A tu zdjęcie z moim ulubionym breloczkiem-pluszaczkiem. xd Zrobione jeszcze zanim ewoluował w białego robaczka. ^^ ![]() A tak poza tym to przyszło moje cudne v4 od Milki. ![]()
29-01-2014, 15:15
Cudne tamagotchi też bym takie chciała Carol odpowiesz na moje pytanie Pomoc przy v6 lub przeczytaj prywatną wiadomość ode mnie
29-01-2014, 15:16
O? Już do Ciebie dotarło? Mam nadzieje, że wszystko w porządku...
29-01-2014, 15:19
Carol ile za nie dałaś? Spójrz na prywatne od czasu do czasu zerkaj na wiadomości
29-01-2014, 15:20
Pathss przestań spamować. Niecierpliwa jesteś strasznie. Jak kogoś o coś pytasz to nie wymuszaj odpowiedzi sekundę później, to trochę chamskie.
Milki, pisałam Ci na gadu, że przyszło. ^o^ Jest cudowne. ![]() Twój tata je zapakował w milion warstw, więc miałam trochę zabawy przy rozpakowywaniu, hah. Ale super, że tak starannie, nie miało prawa mu się nic stać.
29-01-2014, 15:24
Mój tata taki odpowiedzialny, ohoho. Powiedział nawet, że ja chyba serca nie mam, bo wystawiam Tamagotchi taki mroź.
29-01-2014, 22:37
Jest cudne, piękne i jestem mega szczęśliwa. <3
Już je wyczyściłam i dałam nową przywieszkę. ![]() Moje dwa v4. ^3^
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|