Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dziwne usterki w Tama-Go
Na TZ czytałam, że występują różne usterki w Tama-Go. Np. jak się wsadzi figurkę i czasami źle odczytuje. Raz mi się zdarzyło. Wsadziłam figurkę z Kuczkiem nie do końca i mi źle odczytało i była jedna gra nie pamiętam nazwy.
Jeśli zdarzyła się wam taka lub jakaś inna usterka napiszcie.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Mi ekranik miga tak troche.
http://www.tamatalk.com/IB/topic/177760-...orful-log/ Dziwna usterka w Tama-Go jest taka krecha pionowa jakby te pikselki były zepsute. Ciekawe od czego to jest?
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
To jest link do całego pamiętnika o tama. Byłoby łatwiej gdybyś dała link do samego zdj, żeby nie trzeba było szukać wśród dziesiątek zdjęć różnych wersji... ;/
Widzę że ostatni post był bardzo dawno, ale mam właśnie ten problem że źle czyta mi figurkę Podejrzany Mam dwie i jedną czyta ok, a w drugiej pokazuje tylko jedną dodatkową grę "łapanie monet", da się to jakoś naprawić czy to z figurką jest coś nie tak? No chyba że w tej jest tylko ta jedna gra O.o, dokładnie mówię o figurce Memetchi Zdezorientowany
Jeżeli to była figurka, która była z tamaGO, to ona daje tylko tyle.
Ale kijowo O.o ok dzięki za odpowiedź Uśmiech
Mi czasem figurki źle odczytuje, jak je za wolno wsunę. I na przykład nie pojawia mi się sklep, albo jakaś gra. Trzeba je szybko wsuwać, wtedy wszystko jest ok. Uśmiech
U mnie jest taka dziwna kropka jakby rozlew ekranu.Ale tamek działa
Ninja I Serce TMGC Anioł Fan Od V.4Anioł I Serce TMGC Ninja
To się w każdej wersji zdarza.