Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szydełkowe Love
To takie większe jest Oczko jak na e-book'a. Duży uśmiech Chyba mojego będę w tym nosić. Duży uśmiech

EDIT: Wczoraj zrobiłam taki kolorowy woreczek:

[Obrazek: tumblr_myflxlV14a1svv16vo1_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_myflxlV14a1svv16vo2_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_myflxlV14a1svv16vo3_500.jpg]

A dziś robię sobie rękawiczki bez palców, pierwszą już prawie skończyłam. x3

[Obrazek: tumblr_myfl6aDx421svv16vo1_500.jpg]
Odpowiedz
Jejku *.* Jakie piękne... Chciałabym mieć tak rozwiniętego skill'a Uśmiech
Odpowiedz
Chan, mam dla Ciebie tylko jedną radę: INTERNET. Ja pracuję tylko i wyłącznie na tutorialach + od listopada wychodzi pisemko "Szydełkowanie jest proste", które sobie kupuję. Oczko Wyszły na razie tylko 4 numery, bo wychodzi co 2 tygodnie. Jeśli sobie kupisz kolejny, na początku stycznia, to w nim właśnie będzie jak robić rękawiczki bez palców. Oczko
Ja ostatnio w kiosku trafiłam już obydwa numery na styczeń (5 i 6), nie wiem jakim cudem już to tam mieli, ale zaoszczędziłam kasę, bo mi je mama kupiła. Duży uśmiech
Kup sobie, kup, tam super rzeczy są. Oczko
Odpowiedz
Wiem, że dla chcącego nic trudnego.
Teraz są święta, więc może choć trochę się porozwijam. Jednak u mnie w rodzinie panuje taki zwyczaj, że w niedziele i święta nie można szyć, szydełkować i robić na drutach. Osobiście ja dostaje szału i po ciemku zasuwam by mnie nikt nie przyłapał xD
*koniec offtopu ( o ile nim jest Oczko*
Odpowiedz
Omg, straszne. o.o Akurat wtedy, kiedy masz wolne nie możesz robić czegoś, co jest czasochłonne, śmieszne... Przecież to nie jest ciężka praca, a poza tym w ciągu tygodnia masz szkołę, to niby kiedy masz się tym zajmować? ;/ Współczuję. ;///

Skończyłam drugą rękawiczkę, ale fotki jutro, bo idę spać. Oczko
Odpowiedz
Chatal u mnie ta sama sytuacja z tą niedzielą i świętami Duży uśmiech Takie wierzenie ot.co.
Odpowiedz
Chciałabym się pochwalić, że dziś po raz pierwszy w życiu używałam maszyny do szycia i zrobiłam podszewkę do mojego woreczka na tmgc i jestem bardzo, bardzo zadowolona z efektu, bo wyszło bardzo ładnie (moim zdaniem ^^") i czysto i nawet kieszoneczkę zrobiłam! ^o^

[Obrazek: tumblr_myjat34u651svv16vo1_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_myjat34u651svv16vo2_500.jpg]
Odpowiedz
Ładne Język
Odpowiedz
Prawdę mówiąc nic trudnego. Raczej trzeba mieć dużo cierpliwości Oczko a szczerze na drutach jest o wiele trudniej.
Odpowiedz
No to może tutoriale na yt poogladaj Uśmiech
Odpowiedz
Kupiłam dziś w szmateksie na wagę puszysty szaliczek, żeby zobaczyć, czy da się to wgl spruć.
No to patrzcie z czego teraz będę tworzyć. Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech

[Obrazek: tumblr_myuhifqlkm1svv16vo1_500.jpg]

Oczywiście najpierw cały szaliczek dokładnie wyprałam i wysuszyłam, a dopiero potem się zabrałam za prucie. Oczko
Odpowiedz
Pokrowce. ^o^

Na moje nowe v4.5:
[Obrazek: tumblr_mz1r7qqelp1svv16vo1_500.jpg]

I na Apollo 8 in 1:
[Obrazek: tumblr_myxfd9JSq51svv16vo2_500.jpg]
Odpowiedz
Śliczny ten na v4.5 . Super dobierasz kolorki ^^
Odpowiedz
Są takie świetne ! Jeśli przyjmujesz zamówienia na te cudeńka to jestem zainteresowana Zawstydzony
Odpowiedz
Pewnie, że przyjmuję! Napisz do mnie na PW! Duży uśmiech
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości