Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi Meets
Na moje Meets bez błędów to byłaby jedna z lepszych wersji w ogóle. Ale nie wiem, to wrażenie opieram na fakcie, jak rozwija się content poprzez aplikację. Jakby angielska wersja była poprawiona, to zdecydowanie bym przygarnął. Pytanie czy ryzykować i kupować kota w worku. Bo to nie angielski idl z Hong Kongu, żeby miał tak nabrać na wartości za sam język. I nie wiem, chyba wolałbym w tym momencie kupić którąś z ostatnich edycji, np. Fantasy.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Bandai niedawno na twitterze opublikowało informację, że będzie banować konta w aplikacji osób które używają MyMeets. (Przynajmniej sam autor tak to zinterpretował.) W sumie ciekawe skąd będą to wiedzieli, jakieś ułatwienie/usprawnienie to było dla osób z meetsami.
[Obrazek: oetrKbQ.png]
Odpowiedz
Wychodzi wersja koreańska, nazywa się Tamagotchi Some! Taka ciekawostka bo ma inne obudowy:
[Obrazek: FzPAeyG.jpg]
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
-BODY...

Oznacza to, że tylko wygląd zmieniają? Środeczek taki sam? Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć koreańskie znaczki w tama Duży uśmiech
Odpowiedz
Tak, z tego co mi wiadomo to tylko wygląd. No i jeżeli się nie mylę to będzie pierwsze tama w Korei. Duży uśmiech
Ciekawe gdzie jeszcze Meets wyjdzie.
Odpowiedz
[Obrazek: squire.png]
[Obrazek: sweets-meets.jpg]
[Obrazek: sweetswhite.png]

Osobiście średnio mi się widzi ta obudowa. Te kryształki tak trochę z kija i ta cieknąca czekolada no hm, mogli to zrobić jakiś lepiej. Pewnie tylko nowe postacie, nie wiem. Zero feelsów.

Tak w ogóle to już wiadomo, czy te kolejne meetsy są bez bugów z podstawowej wersji?
Odpowiedz
Czekoladę to ma tylko ta wersja biała teraz, a "główne" modele mają tą różową, zmienili z jakiegoś powodu.
Co do bugów to nie wiem w sumie, chyyba Easter, Fairytale i Sanrio nadal mają bugi? Ale nie jestem 100% pewny, w sumie jak ktoś marudzi na bugi to głównie ma Meetsa w wersji podstawowej.
Wiem że wersje Easter i Sanrio mają wyjątkowe problemy z łączeniem się do apki.
Odpowiedz
Te kryształki faktycznie od czapy, bez nich byłoby ekstra. ;_; Słooodkie obudowy. Różowa. <3 TYLKO TE KRYSZTAŁKI PSUJĄ, GRR.
Odpowiedz
Faktycznie też tak kojarzę, że na insta gdzieś różowa polewa się przewinęła. I nawet lepiej, bo to bardziej pasuje, skoro reszta graficzki i tak nie jest taka czysto ciasteczkowa, tylko bardziej abstrakcyjna (czy coś).
Odpowiedz
Moje Sanrio łączy się z apką jak złoto, chodzi też płynniej niż Magicale. Ale no, ta wersja słodyczowa to już zupełne meeeeeh, postacie średnio, obudowy średnio, thank u, next. Mi to się w ogóle marzy wersja, która będzie miała normalne postacie, a nie miksowanie. D:

I słyszeliście, że koreańskie Some będzie bez bluetootha i bez apki? Ponoć po to, żeby nie glitchowało.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Ja w ogóle nie używam apki i mam glitche, więc no. Chyba że chodzi że w ogóle sam bluetooth powoduje glitche niby? Ale On ma bluetootha i nie ma glitchów w ogóle, podobno.
Odpowiedz
To żółte. ;_______________; Znowu się zakochałam.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Postacie w sumie słodkie! Ale nie wiem czy bym kupował, chyba kupię kiedyś Sanrio Meetsa w końcu i nie wiem czy moich "zwykłych" nie sprzedam, bo w sumie MyMeets mi wystarczy.

Edit: Wyszedł MyMeets v2! Poprawił sporo błędów no i razem z nim jest zapakowany program Meets Studio, dzięki któremu możemy robić własne tapetki, itemki itp.
Odpowiedz