Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moje Pok�mon anime. : D
Właśnie, chwilami czyli beznadziejne. D:
D:
A Lunaria nie miała ze sobą jaj i Yuri jest głodna. D:
D:
Odpowiedz
A musi być śmieszne bez przerwy? Nie tylko komedie umieją być fajne. : D
Odpowiedz
Dodałam coś o Ince i zaraz koniec rozdziału drugiego.
A, i wizerunki jednak mogą być tylko z anime poków albo z gier z pokami lub mangi, ale to ostatnie raczej nie. D:
D:
Odpowiedz
:oops: a ja bede?
niech bedzie to imie Riley , Oczko XD
A chce wygladac jak blue, czyli tak;
[Obrazek: everyoneletsgowithblueb.jpg]
tylko bez durnego kapelusza i bez tej wieśniackiej torby XD i niebieskie oczka. :33
poki obojetnie. (;
Ka
Odpowiedz
Ty małpo, mówiłaś że będę twoim rywalem (do osu), no dobra ok ale kiedy ja się pojawię? xD
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
W odcinku z tą salą z tymi trzema małpami. XDDDD
Czikju, będziesz, ale Blue jest zajęta dla mnie albo dla Mado, już od początku to planowałam, bo kocham ją. <3 Ale jeszcze niewiadomo, bo może ja będę Sapphire, a Mado będzie Kotone. Zobaczymy, ale będziesz, będziesz, ale nie zrobię Cię ''bez tej wieśniackiej torby i kapelusza'', bo jak, przerobię w paincie? XDDDD
XDDDDD
Odpowiedz
Ej, jednak ja mogę być Kotone. XD! Bo o ile się orientuję, ona to Lyra, a jak usłyszałam w Pokemonach Lajra, to mało zawału nie dostałam, myślałam, że mówią Lajri. XD
Ale imię mam mieć Lunaria. : D Tylko wygląd jej. Albo i nie, Maria ładniejsza. Kurczę. XD
Odpowiedz
Cytat:Ej, jednak ja mogę być Kotone. XD! Bo o ile się orientuję, ona to Lyra, a jak usłyszałam w Pokemonach Lajra, to mało zawału nie dostałam, myślałam, że mówią Lajri. XD
Ja też.. XDDD
Odpowiedz
Przeczytałam, bardzo fajne. XD Ale, spodziewałam się, że będzie więcej emotek. XD
Odpowiedz
to jak nie Blue to Dałn albo May., XD ale blue to moja ulu. :c
Ka
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości