Liczba postów: 1,231
Liczba wątków: 69
Tamagotchi: v2, v3, v4, v4, v5, v5,5, MS, EnTama
Nie wiem, ale na przykłąd na TZ wypisywali listę tych, które mogą się łączyć. Mam problem, bo nie ma na niej moich dwóch starych telefonów z podczerwienią. Być może, że kupię iD i nie wiem czy będzie działało łączenie xD
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
To jak normalne łączenie telefonu z telefonem. Powinno działać, CHYBA że masz coś nie tak z podczerwienią, to wtedy to logiczne że nie powinno.
Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
Wiem, że to odkop sprzed 4 lat, ale.... mam zamiar jakoś przed świętami kupić sobie Colorka, a Hexagontchi wiadomo, tańsze. Tylko, że pojęcia nie mam, na czym to w ogóle polega. Dlaczego jest o wiele tańsze od +C? Jakaś dobra duszyczka mogłaby mi to wytłumaczyć? :>
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Ja bym tam kupiła hexagontchi, ma o wiele fajniejsze postacie według mnie, a ten quiz wcale nie jest taki trudny, podobno niektóre pytania to typu ile to 1+1. Gdzieś na którymś anglojęzycznym forum jest spis pytań i odpowiedzi.
Większym problemem jest raczej jedna z gier, gdzie musisz ułożyć jakieś tam słowo ze spadających literek, nie wiem czy nie po prostu "TAMAGOTCHI", ale wiadomo, w krzaczkach.