Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MGA puppy
Temat o MGA puppy Uśmiech Dostanę je z wymiany od Carol i jakbym coś nie wiedziała zadalabym tu pytanie , jeśli wy macie pytania też piszcie Uśmiech Ją będę mieć w obudowie Pikachu ^^
Odpowiedz
Ja też go mam. Uśmiech Jest cudny nigdy go nie sprzedam można wyhodować psa trzech ras: Jamnika, psa z zakręconym ogonkiem i psa w łatki oczywiście w dorosłej formie. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Ja sobie jeszcze takiego sprawię. Albo pieska albo jakieś inne zwierzątko MGA. Uśmiech
Odpowiedz
Już się nie moge na niego doczekać ^^
Mam pytanie czy tu jest staruszek pies i wogóle? Czy jak się zresetuje generacja zaczyna się od nowa?
Odpowiedz
Nie tutaj nie ma staruszka psa. Maksymalnie może dożyć do 9 Yr i umiera i trzeba zresetować go, żeby zacząć od nowa hodować pieska.
Odpowiedz
Staruszkowie są raczej tylko w Tamagotchi, bo w innych zwierzątkach się z tym nie spotkałam.
Chociaż nie, sorry, raz się spotkałam, jak miałam PowerPalz kotka, to tam był staruszek i ten kotek jak był stary, to mu się takie ogromne zmarszczki na czole pojawiały. xD
Odpowiedz
Czy pieska da sie wyciszyc? Jesli tak to jak?
Przepraszam za dawanie 2 tego samego posta ale muszę zadać to pytanie bo jak mi dojdzie MGA puppy to mnie w nocy obudzi xD Czy pieska da sie wyciszyc? Jesli tak to jak?
Odpowiedz
Da się, ale nie pamiętam jak, musisz pokombinować jak przyjdzie. To nie są rzeczy trudne do ogarnięcia. I bardzo proszę, jak już zadajesz pytanie w temacie do tego przeznaczonym, to nie wysyłaj mi też PW z tym samym pytaniem. Już Cię o to chyba dwa razy prosiłam...
Odpowiedz
A ja pamiętam klikasz ostatnim czwartym przycisku od prawej strony i pojawi się zegar. Wciskasz przycisk 3 od prawej strony raz wychodzisz z zegarka tym samym przyciskiem jak się wchodzi na godzinę i masz wyłączony dźwięk. Tak samo robisz jak chcesz włączyć dźwięk.
Odpowiedz
A jeśli piesek dopiero się urodził i nie ma pełnego paska głodu nie jest chory , pasek dyscypliny w porządku, kupek nie ma xD No to czy on może nie być głodny skoro pasek głodu nie jest pełny?Odmawia jedzenia.
Odpowiedz
One zazwyczaj na początku odmawiają jedzenia.
Odpowiedz
A jeszcze pytanko jak jest wiek i waga to przewijajac dalej jest dyscyplina , szczęście i jedzenie? Nie orientuje się japońskim xD
Odpowiedz