Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
21-12-2013, 21:30
Ja straciłam jak byłam mała z 10 lat temu mojego pieska i nie dbałam o zwierzaki nie nosiłam w pokrowcu jak wychodziłam. Straciłam My Sweet puppy łącznie wytrzymał mi 5 lat. Po prostu zaczął się sypać po 5 latach przycisk się urwał śrubki zardzewiały. Miałam jeszcze pikachu pieska ale on był jakiś wadliwy resetował mi się np po upadku. Później mi się zepsuł, ale nie pamiętam jak. Na szczęście je odzyskałam kupując je przez internet.
Przypomniało mi się, że straciłam tego pieska co ma Michu w pluszaku niebieskiego psiaka tylko, że ja miałam żółtą obudowę z żółtymi przyciskami i na górze ekranu były narysowane czarne oczka. Nie wiem jak mi się zepsuł, jedyne co pamiętam to udało mi się go utrzymać przy życiu do 99 YR. Potem przyjechała karetka jak miał 99 Yr i umarł. Miałam z nim miłe wspomnienia. Chciałabym go odzyskać.
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
Ja straciłam moje legendarne już chyba Apollo 8 in 1. Na szczęście, dzięki Michu (

) wczoraj przez allegro kupiłam identyczne, nawet taki sam kolor obudowy ma. ^^ Znaczy zamówiłam, ale jest to w ramach prezentu pod choinkę od T.

A tak to MNÓSTWO zwierzątek straciłam, nawet nie zliczę ile i nie wszystkie pamiętam, miałam tego w trzy organki i jeszcze trochę... Ale zawsze je doprowadzałam poza granice ich wytrzymałości, parę rozdałam... Chciałam się dzielić z koleżankami swoją miłością do zwierzaczków elektronicznych, hah.
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Ja miałam kiedyś takie coś w kształcie serca czy tam kota (nie pamiętam już) ale nigdy tego nie użyłam, bo baterii nie było, i teraz żałuję, bo jestem ciekawa co to mogło być, bo jak żadna podróba nie wyglądało, a mogło być czymś ciekawym...
A nie było to przypadkiem Heartune albo Pocket Love?
Moja siostra cioteczna z 10 lat temu również miała kotka typu MGA w kształcie kaczora donalda. Niestety pewnie już jej się dawno popsuł był kupiony w sklepie z bateriami i zegarkami. Ale poprzednio jak miałam pieska MGA to pamiętam, że piksele wyświetlały mi się bardzo dobrze jak w tamagotchi typu v3, v4.
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
carol, nie, bo heartune jest czerwone, a to było różowe. I teraz jak o tym myśle to raczej chyba jednak w kształcie kota było. Może to było HK metcha esute... Ale opakowanie miało inne, chyba.
Heartune akurat występuje w różnych kolorach, a nawet obudowach - jest w kształcie beczki na przykład.