Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co lubicie ^__^
Co najbardziej lubicie w Świętach? Anioł
Bo ja to zawsze najbardziej czekam na wigilijną kolację (a nawet dwie, bo spędzamy u rodziców mojej mamy i u rodziców jej męża), bo tylko raz w roku mam okazję te pyszności jeść. <333
Wędzony karp, pierogi z kapustą i grzybami, zupa grzybowa z łazankami, karp w galarecie, barszcz czerwony z uszkami, mmmmmmmmmm, ale sobie 'smaka' teraz zrobiłam, hahaha. Duży uśmiech
Nie spędzacie świąt z waszymi rodzicami? Jeśli jest to temat wrażliwy, to z góry przepraszam. ;3
Rozumiem. Oczko
U nas to też się pozmieniało, bo kiedyś to święta spędzaliśmy z bratem mojej mamy też, ale się na nas wypiął i sobie święta spędza sam z żoną i córką. Kurka, już kuzynki chyba z 10 lat nie widziałam... ;/ No ale cóż.

A w świętach to w sumie jeszcze lubię właśnie to, że spędzamy dwie wiligie w dwóch miejscach i zawsze jest fajnie i wesoło. ^__^
Ja lubię bardzo ubierać z mamą choinkę Uśmiech
I jeszcze lubię kolacje Wigilijną potrawy lubię śledzia, kapustę wigilijną tradycyjną. I lubię jak się spotykamy wszyscy razem wujek przyjeżdza tylko w święta ale moja ciocia utrzymuje kontakt z wujkiem telefoniczny.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Barszcz z uszkami i pierogi z kapustą i grzybami i krokiety i w ogóle wszystko xD.
Generalnie to kocham święta, bo jest rodzinna atmosfera, tak fajnie sobie wszyscy siedzimy i w ogóle jest tak super Uśmiech.
[Obrazek: 1tLhpRw.png]
Lubię wszystkie te wigilie klasowe i wymienianie się prezentami z przyjaciółkami, to takie miłe. c: