Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TMGC Friends wady fabryczne
Jakie zauważyliście fabryczne wady W TMGC Friends?
Ja zauważyłam, że czasami przyciski nie reagują jak sie kliknie lekko opuszkiem palca wtedy muszę kliknąć paznokciem.
Czytałam na Tamatalk, że użytkownicy narzekali głównie na wyświetlacz i na rysi rz przyciskach zwłaszcza z obudów z ID L.
Mam nadzieję, że druga fala o ile będzie to naprawią.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Mój miał takie trochę dziury gdzieniegdzie, i przyciski bardzo słabo chodziły właśnie. No i miały takie białe cosie w sobie, takie jakie się robią w zepsutym plastiku...
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
No i największa wada jak się nie trzyma w pokrowcu i jak się dotyka oczywiście, żeby nacisnąć przyciski tama to farba szybko schodzi. A jak bez pokrowca się nosi wszędzie to już wogóle wzorki schodzą szybko mojej koleżance już starły się te wzorki na tej ramówce. A dziwne bo jak są łatki pomalowane na niebieskim tle gdzie jest obudowa niebieska jakoś się nie ścierają. Smutny
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Moje tama ma rysę pod tym fioletowym szkiełkiem i kilka na szkiełku.
Poza tym naprawdę nie dotykam srebrnej obwódki, a dzisiaj znowu zauważyłam ubytki D8
Na guziki się nie skarżę, działają dobrze.