Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.-*Olle Orris*-.
Gwiazdka 
Witam : 3!
Będę prowadziła pamiętnik o (nie szczególnie lubianej : 3) v5 : ). Jest to rodzina Orris (nie miałam pomysły na nazwisko). Pochodzi z Hiszpanii : 3. Postanowili zamieszkać w moim tamagotchi : 3. Ta nieliczna rodzinka składa się z dwóch chłopczyków (Bakutchi i Korokotchi) i dziewczynki (Ichigotchi) : 3. jest to gen pierwszy.
Bakutchi ma na imię Rasti, Korokotchi Zorro a Ichigotchi Rocha : 3.

~.~

Dzisiaj Ichigotchi wstała pierwsza z całej rodzinki. Chłopcy jeszcze spali, gdy nagle do ich pokoju weszła Rocha.
- Chłopcy!!! Zrobiłam śniadanie.
- ...
- Hej! Obudźcie się...
- ...
- Nie każcie mi zjeść aż tyle zapiekanek... ; )
- Absolutnie : D!!! - Wrzasnął Rasti i głęboko ziewnął.
- A są z serem? - Wymamrotał Zorro i przetarł oczy.
- Tak. Z serem i szynką - wasze ulubione : 3!
Przy stole.
- Hej, a czo wam szę szniło?? - Powiedział Zorro pchając do ust kolejne zapiekanki.
- Dla mnie że zamieniłam się w Watatchi : 3!
- A dla mnie że Spotkałem Króla Tamagotchi w Tama Town : D! A tobie co się śniło Zorro : )?
- A dla mniee... sze płynoem w jeziorze ż szekolady!
- ...
Po śniadaniu.
- Obejrzymy telewizję? - Spytała Rocha.
- Jasne! Zagramy w TV Surfing! Ja będę wyłapywał takie same postaci jak na obrazku w naszym pokoju! - Powiedział Rasti.
[Obrazek: jv2l2h.jpg]
- Ile zarobiłeś? - Zapytał Zorro.
- 50 GP.
- Fajnie : 3!!! Mamy już 590GP! Może natrafimy w telewizji na wyprzedaż?
Przełączają program na TV Shopping.
- Patszcie! - Krzyknęła Rocha. - Cheesburger! Kupujemy?
- Jasne!!!

To tyle : 3.

[Obrazek: 2myot8g.jpg]

Papa!!!

PS. Sorki za jakość zdjęć D:. Moje v5 ma strasznie jasny ekranik D:.
Jutro o Wycieczce do Tama Town : D!!! Zapraszam do czytania!!!

Rozumiem błędy ortograficzne mające podkreślić ich wiek, ale raczej nie słychać, czy ktoś mówi coś przez "rz" czy "ż". // Inka
[Obrazek: 6860832.png][Obrazek: 6863943.png]
Świetnie, że ktoś wreszcie będzie pisał o v5. <3 Moje się zepsuło. :<
Zapowiada się fajnie. :33
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Podoba mi się ten pamiętnik.
Pisz dalej :>
(25-07-2011, 10:21)Scalee napisał(a): Świetnie, że ktoś wreszcie będzie pisał o v5. <3 Moje się zepsuło. :<
Zapowiada się fajnie. :33
Współczuję zepsutego tama : [.

(25-07-2011, 12:49)Adalira napisał(a): Podoba mi się ten pamiętnik.
Pisz dalej :>
Wielkie dzięki ^ ^.

A więc dzisiaj miało być o wycieczce do Tama EXPO. : 3 Ale niestety (albo stety ;P) tamki wyewoluowały w dorosłych : D! Rasti jest teraz Mumutchi, Rocha Onputchi a Zorro Furikotchi : 3. Później dam ich zdjątko ^ ^".

Mają 70% Bronds Per : 3. Od razu postanowiłam że zeswatam Mumutchi z Memetchi : 3. ... Mniejsza o to ^ ^". Ponieważ obiecałam opisać wycieczkę do Tama EXPO (która odbyła się wczoraj, ale nie miałam czasu kiedy opisywać DUśmiech dam wczorajsze zdj. :

[Obrazek: 2drc5xz.jpg]

Tu (mały) Rasti gra w Cudownej Ciastkarni :3.
[Obrazek: 21m6xi9.jpg]

A tu w Skacz i dopasowuj :3
[Obrazek: 2d3l9k.jpg]

To tyle na dziś ^ ^" Sorki że tak krótko

Robiłaś te foty aparatem? XDD Nie lepiej scrina?
A co do pamiętnika wszystko fajnie tylko nie pisz od myślników. Gdy rozmawiają ze sobą 4 osoby jest to nieczytelne. (musiałam się ostro namęczyć by zrozumieć kto jest kimXD) Nadal nie rozumiem dlaczego Ichigo pierw budzi a potem gada coś o zapiekankach, i czy to nie ty budziłaś xD!
[Obrazek: 2nudrc.gif]

Właśnie, lepiej screena zrobić. Troszkę mało, ale nieźle. Napisz jakieś opowiadanko z życia tamków. <33
Eeee... nie umiem robić screena 333:. Nie, ale serio...

~.~
Dzisiaj będzie krótko a zdjęcia dam później ; 3.

Dziś rano wstałam taka przymulona, że ledwo poszłam by się odświeżyć (mycie twarzy, maziu, maziu XD). Po porannej toalecie zaglądnęłam do tamków : v3 jedna kupka (mam Pyonkotchi : 33) i w v5 też. Posprzątałam w obu. Wzięłam v5 i z ciekawości zobaczyłam czy można Dating Show... Można! Ponieważ chciałam zeswatać Mumutchi kliknęłam na niego. Chciałam złapać Memetchi za wszelką cenę! Za pierwszym razem swatka zaproponowała mi Chantotchi więc anulowałam. Za drugim była Hotteatchi, ale też jej nie chciałam. Za trzecim razem... pojawił się.... PLANETCHI!!! I zaproponował Sunnytchi! Oczywiście zaakceptowałam. Rocha i Zorro zaczęli płakać, bo musieli się rozstać z Rasti`m. Po chwili pojawił się mały bielutki meteoryt - Iwatchi. Jest słodziutki : 3.
- Tatusiu! - Krzyknął Wave (miał tak na imię ponieważ wołał mnie co sekundę XD).
- Tak, kochanie.
- Ziaglamy w golfa?
- Dobrze, skarbie. - Zaśmiał się Rasti.
Wow! Wave miał aż 18 dołków! Zarobił 50GP.

Resztę napiszę później bo jestem zbyt podjarana XD. Mam nadzieję że moja DRUGA szansa na zdobycie kosmicznej rodzinki nie przepadnie. Wcześniej wszyscy zmienili się w Petitki =3= (Petite Family) bo ich nie karmiłam...
Ok.... to na razie tyle.... Bye~~
Przecież mówiłam ci jak robić screena. ==' Trochę za krótko, ale niech będzie.
To może ja napiszę jak zrobić screena.
1. Klikamy sobie na klawiaturze klawisz Print Screen.
2. Otwieramy sobie jakiś program graficzny np. Paint.
3. I przyciskamy Ctrl+V (wklej).
I włala. xD

A co do pamiętnika. bardzo fajny. Szkoda, że ostatnio krótka notka i słabe zdjęcia. Nie chodzi mi o monitor. : )
Ten przycisk Print Screen jest na górzeeee XD!
8DDD
[Obrazek: 2nudrc.gif]

Wiem. Nie chce mi się już prowadzić pamiętnika D:. Można zamknąć~~

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości