Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ID L - wyczerpana bateria
W moim ID L od poniedziałku 9 maja jak dotarło ID L w zestawie były baterie maxell. Dzisiaj na moin ID Lu pokazuje, że jest wyczerpana bateria. I dlaczego tak krótko mi trzymała i czy to jest normalne? A jak było u was np. w ID TMGG+Color
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
W iD bateria padła mi chyba w styczniu albo nawet później, a dostałam w listopadzie. Na pewno Ince i Midlanie padły baterie szybciej niż mi, a kupiłyśmy mniej-więcej w tym samym czasie. Może słabe Ci dali po prostu.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Nie w domu nie mam telefonu z podczerwienią i nie przesyłałam plików. Ale to moje pierwsze Tama z kolorowym wyświetlaczem i często jemu poświęcałam najwięcej czasu. Może to dlatego, że ustawiłam jasność wyświetlacza na maxa.
Odpowiedz
Pewnie były słabe. Ładowarkę i akumulatorki oraz takie urządzenie z podczerwienią co się podłącza przez usb do przesyłania plików do ID L'a kupię ale po wakacjach, bo teraz mamy ważniejsze wydatki w czerwcu mam generalny remont kuchni i przedpokoju, który nie był remontowany od 42 lat.
Odpowiedz
Mnie też tak szybko bateria padła, nie przejmuj się. nn
Jeszcze w zeszłym tygodniu. c:
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Nie przejmuję się kupię nowe baterie i po kłopocie.
Odpowiedz
Nie wiem jak to jest z L, ale czasami baterie chyba od razu są wyczerpane niestety. XD Kiedyś miałam takie przypadki, że rozpakowałam, włączyłam i bum, bateria wyczerpana. XD To niestety chyba częste. XD
Odpowiedz