Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Mam nadzieję, że cena tego nowego tama będzie w miarę dobra a nie ponad 300 zł.
Jak P's nowe nadal będzie drogie do 700 zł to kupię to tamagotchi nowe i potem może w przyszłości takie, albo inny M!X spacy.
https://www.ebay.pl/itm/Tamagotchi-m-X-T...Sw3ChbR4xc
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Przecież każde kolorowe tama kosztuje tyle samo, ok. 40$. Na początku na ebayu wtedy są chore ceny ale potem tak +/- za 60$ można tama kupić, ale pewnie na JapanYouWant będzie przedsprzedaż o wiele taniej niż na ebayu.
P's to akurat bardzo tanio chodzi na JYW właśnie jak już jest, ostatnio były za ok 70$ z piercami.
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Ale to używane, wolałabym kupić nowe P's nieotwierane ale chyba nie ma szans.
Widziałam nowe P's na Ebayu za 500 zł nieużywane.
Liczba postów: 3,419
Liczba wątków: 46
Tamagotchi: 17
Dogz, owszem są szanse. Moje nowe P's kosztowało z tego co pamiętam 80$ jak nie mniej. Nie zaakceptuje 70$ jako tanio za używane tama. Na pewno też znajdziesz jakaś okazje. Ale sugeruje koniec offtopu.
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Tak, ale sam pierce kosztuje jakoś 40$ sam, dlatego 70$ za używane z piercem to wcale nie taka zła cena. Mr. Blinky jeszcze wszystkich pierców chyba nie przekonwertował, a wg. mnie fajnie jest mieć fizycznego pierca. Sam uważam że mam szczęście że mam ich 5.
Po prostu trzeba codziennie patrzeć i szukać, jeżeli jest się cierpliwym to się zawsze jakaś okazja znajdzie!
Ale on topic, jestem ciekawy w sumie jak ta apka będzie wyglądać. Jeżeli będzie można się z innymi osobami spotykać, to czy będzie to coś trochę w stylu Music City? Pewnie nie idealnie tak samo, bo MC było Amerykańskie w końcu, ale nie wiem nadal jak to sobie wyobrazić...