Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak prawidłowo posługiwać się Tama Worldem?
Mam małe problemy z znalezieniem niektórych działów. Niewiem jak znaleść konkretny post dlatego je pisze (przepraszam za to) tak jak w moim pierwszym poście mówiłem że jestem tu nowy.Dziękuję Serce
Po prostu powoli pozwiedzaj sobie różne działy i popatrz jakie zawierają tematy Uśmiech Możesz też użyć opcji wyszukiwania, która znajduje się pod napisem "WITAMY NA FORUM" u góry strony.
W sekcji Tamagotchi znajdziesz informacje na temat różnych wersji - porady i triki, tabele wzrostu, itd. Jest też dział 'moje tamagotchi', w którym prowadzimy pamiętniki i dzielimy się zdjęciami swoich kolekcji. Dział 'inne zwierzątka elektroniczne' dotyczy wszystkiego, co nie jest Tamagotchi firmy Bandai.

Sekcja społeczność Tamafanów, czyli o nas samych. Tu się przedstawiasz, jeśli jesteś nowy, znajdziesz ogłoszenia sprzedaży i inne.

Hyde Park to sekcja, w której gadamy o wszystkim, co nie jest związane z Tamagotchi (polityka, literatura, gry, filmy, itd.).