Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[POSZUKUJĘ] V3
Hej. Uśmiech

Już dawno nie miałem Tamagotchi w swoich rękach. Nagle zrobiło mi się jakoś tęskno. Wiem, że jest wiele nowszych wersji, Friends dostępne w Smyku/Allegro etc. Jednak chciałbym znów poczuć tę klasykę, to pierwsze Tama, które kiedykolwiek miałem - czyli V3.

Ktoś? Coś? :3 Na allegro nic nie widze, a Ebay ma troche chore ceny. ;_;
O jacież pierdzielę.
Odpowiedz
Oja, już Ci mówię, żebyś się nie tykał nigdy Tamagotchi Friends - wyrzucone pieniądze, nie ma nawet 1/4 tego, co ma v3.
Odpowiedz
Friends jest fajne, ale nie ma tego co ma Tamagotchi v3 itemki, różne animacje fajne i klimat przede wszystkim. Takie v3 oraz v4 ma więcej funkcji od Friends moim zdaniem.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
To v3 jest przepiękne:
http://olx.pl/oferta/tamagotchi-v3-banda...e9a2c96c49
Odpowiedz
na olx jest sporo aukcji z v3 , i możesz zawsze "dla pewności" poprosić żeby sprzedawca wystawił tamasia na Allegro
Odpowiedz
Toto, to w smoczą skórę jest ekstra! Oczko
Odpowiedz
(22-03-2015, 12:35)Carleesi napisał(a): Toto, to w smoczą skórę jest ekstra! Oczko

I amerykańskie Uśmiech
Jest dużo v3 ale na olx trochę drogie.
Czasami jak ma się szczęście możnawyrwać za grosze Tama.
Ja tak zrobiłam jak się różowe v4 pojawiło nadal czekam na nie.
Odpowiedz
Wcale nie drogie... Tylko nam polakom się wydaje, że wszystko najlepiej żeby po 20 zł było. No niestety. Za granicą używane tmgc chodzą po $20 - $25, dlatego ja np. swoje raczej na facebooku sprzedaję. Moje używane v4.5 właśnie za $20 sprzedaję, moje inne poszły po $25 i $30. Bo były w niemal idealnym stanie. Na polskie to ok. 90 zł. Różnica taka, że w Polsce ludzie nie w większości nie znają wartości tmgc i się przyzwyczailiśmy, że tłumoki je za grosze sprzedają.
Przepraszam za mega offtop.
Odpowiedz
Oczywiście, zdaję sobie sprawę z różnic walutowych. Jednak przedstawiam sytuację taką, jaka jest. Ludzie najczęściej nie wiedzą ile coś jest warte i nie sprawdzają tego, tylko wystawiają za 10 zł. A potem nam się wydaje, że taka jest standardowa cena, a nie jest.
Odpowiedz