Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pamiętnik Lyree
Lyreeowe P's, NARESZCIE! Duży uśmiech Obudowy P's-ów w tych pastelowych odcieniach są autentycznie piękne. A graficznie ta wersja naprawdę opiewa w detal, to widać w porównaniu z takim +C czy iD. Zdjęcia klasa, jak zawsze.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Ile niebieskich Tamagoczów, jak super. D: Nawet to P's które średnio mi się podoba przez tą obudowę wygląda nawet spoko. XD
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
Ja się temu żółwikowi nie dziwię, że się tak cieszy jak na siebie patrzy w lustrze, jest slodziakiem. No i same P’s śliczne, wiadomo. Mega lubię Twój pamiętnik, bo robisz bardzo ładne zdjęcia, takie czytelne i w ogóle. <3
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Dzięki. <3

[Obrazek: pI0s53d.png]
[Obrazek: 5MGK5K1.png]

Mameczka z v3 wyszła za mąż. :)

[Obrazek: wy100qQ.png]

Z kolei żółwik przemienił się w Cosmotchiego:

[Obrazek: UDR4Cvu.png]

...którego narcyzm tym razem uchwyciłam. :D

[Obrazek: BfS1XXM.png]

A dzisiaj rano ewoluował w Knighttchiego!

[Obrazek: h3CFyqf.png]

...iiiii jest to moja pierwsza styczność z tą postacią, którą już pokochałam. <3 Wygląda super, a jak wbiłam go sobie w 
Tama wikię, żeby dowiedzieć się więcej:

"He is a chivalrous Tamagotchi, but his passion leads him to exaggerate sometimes. He considers his destiny is to 

become a hero when he grows up."

AAAAA, jakie tu urocze.

Z tego co widzę, to postać wyrastająca przy 0-2 care missach, czyli jakby najlepszej opieki, a nie mam wrażenia żebym
jakoś bardzo zadbała o niego??? XDD

Dziś w restauracji spotkał innego tamka, który coś powiedział ale nie zdążyłam spróbować przeczytać, ale jedli za darmo
ogromną porcję jedzenia na cały stół! XD I wydaje mi się po dwóch pierwszych znakach jakie zobaczyłam, że to może
jakieś urodziny tego drugiego Tama i to z tej okazji?? XDDD

Poza tym w parku spotkał te zielone sprzątające ludki, co je spotkałam też w Mixie kiedyś.

Za bardzo nie eksploruję jeszcze tej wersji, mam w sumie tak o odpalone te Tama, ale wiele na nich nie robię, bo mam
za dużo innych rzeczy na głowie. :X Ale działają sobie i mają się spoko i mimo, że wiele się nie dzieje to wrzucam taki o
krótki update żeby utrzymać jakąś ciągłość w pamiętniku, bo potem się wybiję z rytmu i nie będę się mogła zebrać. xd

W każdym razie, postać cudowna w P's i chyba trafi do moich ulubieńców, a v3 jutro zostanie bez rodzica i wierzę, że
też z niewielkim wysiłkiem uda mi się jakimś cudem kogoś dobrej opieki, tak jak to póki co i w v3 i w P's wyszło! XD
Odpowiedz
Lyree i jej bąbelkowe Tama-pokrowce. Tęskniłem. XDD  Bardzo fajnie, że regularnie piszesz. ^^

Knighttchi to też była moja pierwsza dorosła postać w P's i tak myślałem dlaczego, skoro rozwijałem inteligencję, żeby mieć Mametchiego. Okazało się, że Knighttchi dodatkowo ewoluuje z dowolnego nastolatka, gdy wygrasz 20+ gier. Ogółem jest kilka takich patentów na osiągnięcie danej postaci, np. męski nastolatek jedzący burgery wyrośnie na Kuchipatchiego. Duży uśmiech
Odpowiedz
Hehe. xD A te pokrowce zwłaszcza pasują do P's, na zdjęciach widać jak te bąbelki pasują do kryształków na obudowie!

Tak właśnie też potem doczytałam i to pewnie przez te gry, bo trochę w nie grałam. Ale ciiiii, dajmy mi się pocieszyć postacią dobrej opieki, to na pewno też dlatego!
Odpowiedz
[Obrazek: pI0s53d.png]
[Obrazek: C93EVeX.png]

Ostatnio czatowałam do północy, by zobaczyć jak Yuna opuszcza dziecko. Nie wiedziała jeszcze, jaki los je spotka. Ufała mi.

[Obrazek: UTv8pud.png]

(^ fuj, mam już jakiś zasyfiono ekran, przepraszam za zdjęcie, ale w niedziennym świetle nie umiem fotografować tama :X )

Otóż, następnego dnia jej dziecko spotkało to.

[Obrazek: EvEgdL0.png]

Dzieciak ma na imię Helgi, islandzkie męskie imię, lepiej niech będzie silny i mężny i przeżyje moje traktowanie. Limit 
dobroci wyczerpał się na Mameczim.

P's też ma się świetnie. :)
Chcę mieć z tej dziewczynki Yukinkotchi, na którą trzeba mieć 8+ care missów z tego co widzę, więc się staram! Zresztą
ona też jest silna i mężna (ma ikonkę siły, bawi się dużo piłką itd. XD). Więc przeżyje!

[Obrazek: siX7hV9.png]

(na poduszce na której leży tama pisze "happy" <3 )

Tak, ubiegam się o tytuł oprawcy 2018!

A tak poważnie - v3 poszło na pauzę z braku sił, a jak tylko zobaczyłam tę czaszkę nad śpiącym Tama w P's to obudziłam 
i naprawiłam ten stan rzeczy. XD 

Miałam całą masę ładnych zdjęć z jesieni życia Knighttchiego ale to wszystko było zbyt pozytywne i nudne. :|||||

Jutro chyba odpauzuję v3 i uratuję je od kup i śmierci!
Odpowiedz
Oho, oto nastał ponury okres w tym pamiętniku. Opuszczenie. Smutek. Choroba. Kupy. Więcej kup. JESZCZE WIĘCEJ KUP. XD Gdzie te złote czasy, kiedy świeżo wyklute Tama zaganiałaś do sprzątania? ;_; Duży uśmiech
Odpowiedz
Nie ma sprzątania, jeśli za przydządy do sprzątania trzeba płacić. Nikomu nie szkodzi czerwony pokój!

Ale ja raz posprzątałam pokój i kuchnię i jakoś zapomniałam o łazience, myślałam, ze też jest czysta. Już zapomniałam o tym, że w tama mieszkanku był taki bałagan. I następnego dnia idę wykąpać Tama i zawał, bo to wyglądało tak groteskowo, jak siedział sobie kolorowy wesoły w wannie z gumową kaczką, a za nim wszystko czerwono brązowe. XDD
Bo ten brąz jest taki czerwony.
Odpowiedz
[Obrazek: YQkgToN.png]
Powracam! :D Tym razem z nowym Mixem, którego długo miałam w nowym stanie zamkniętego w jego trumience i po 
raz pierwszy go odpaliłam. :>

[Obrazek: Cy1tcah.png]

Wykluł się chłopak - liczyłam na dziewczynę, bo tu chyba da się wyhodować Makiko, której nigdy nie widziałam w kolorze. :c
(poza Qpetem, ale czy to się liczy XD)

Podrósł na Kuribotchiego. Jeśli tęskniliście za bogatą mimiką Mixa, to oto piękna jej reprezentacja... XD 
(daję w spoiler, bo przez gorsze światło i gorszy kolor to zdjęcie psuje mi estetykę wpisu. :////)

Fajna nowa gierka jest dość niebezpieczna... Ten uczuć, kiedy na głowę spada ci wanna. :/

[Obrazek: dLpp6in.png]

[Obrazek: WMXtyvz.png]

(Nie dajcie się zwieść uśmiechowi w pierwszej chwili po uderzeniu, to z szoku)

A poza tym jest dobrze~

[Obrazek: jJEWQ9Y.png]

Z tego co wiem w tej wersji występuje Kuromame - zastanawiam się, czy daje się go wyhodować w pierwszej generacji? :c
No i nie mogę się doczekać już dorosłości Tamka, żeby móc go wyswatać, kocham ideę miksowania i chcę stworzyć coś
ciekawego na Halloween. XD
Odpowiedz
Właśnie przekopałem się przez calutki Twój pamiętnik Lyree, iiiii... teraz patrzę na datę ostatniego wpisu i no, ja mam nadzieję, że masz jeszcze w planach reaktywację rodu miłośników odkurzaczy? Swoją drogą, powinnaś ich wszystkich zagonić do sprzedawania odkurzaczy.8)
Przeogromnie podobają mi się Twoje zdjęcia i to, jak piszesz i wszystko jest takie ahhhhhh, dopracowane w 100%!! Aż sobie przekartkowałem mój pamiętnik i dosłownie zżera mnie poczucie winy, że ja moje tmgc rzucałem na jakieś szalone, brzydkie tła, podczas gdy na każdym Twoim zdjęciu tło jest dopasowane po prostu idealnie! ;w;
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Nie było dalszych wpisów bo nie było reakcji, nie miałam dla kogo pisać. >:C
Ale chętnie reaktywuję w przyszłości historie miłośników odkurzania, a sprzedaż odkurzaczy brzmi jak idealny pomysł na biznes dla nich. Mix to wersja niepracująca, ale za to by się moje Tamki mogły wziąć! Niemniej jeśli reaktywacja, to dopiero w jakiejś dalszej przyszłości, póki co nie mam chyba na to sił i czasu, co najwyżej hacze czasem.
Cieszę się, że podobają Ci się moje zdjęcia, starałam się, aby wszystko było takie właśnie porządne, pasujące i dopracowane, choć nie jest idealnie bo też nie mam motywacji aby próbować na idealnie XDDD to wydaje mi się że jest tak o, schludnie.
Za to ja Ci powiem, że mnie się zawsze baardzo podobały Twoje zdjęcia Tama, w sumie byłeś zawsze moim idolem jeśli chodzi o fotki Tama. XDD Było kilka takich, co mi wyjątkowo zapadły w pamięć aż, na przykład jak w jednym hatchu dawałeś fotki pomarańczowego UraTama, bardzo bardzo mi się podobały. Twoje zdjęcia były zawsze takie... czyste, jasne i schludne właśnie, a moje mimo że tła staram się dopasowywać, to jednak zawsze takie meh dla mnie, czasem z czegoś jestem bardziej dumna, ale większość to taka właśnie średniej jakości imo. XD Ale dzięki za miłe słowa. ^^
Odpowiedz
Hmnh, oki, to ja przysięgam, całym moim raczej bezwartościowym serduszkiem (>:C), okazywać największe wsparcie i nie wiem, wszystko, dla nowych notek i rodzinki najlepszych sprzedawców odkurzaczy na Tama planecie i no, o! <3
Jasne, nie ma sprawy, tak tylko chciałem dać Ci znać, że ja totalnie będę czekał na Twoje posty, mniej lub bardziej (raczej nie "bardziej", lmao) cierpliwie.^^ Także no, mam nadzieję, że uda Ci się kiedyś tam znaleźć trochę czasu na nową notkę.
Hahahhaha, rozumiem totalnie, też tak zawsze miałem, że w sumie zrobiłem milion zdjęć i wszystko i chciałem jakoś super wszystko to potem opisać, ale mi się nie chciało, więc wrzucałem wszystko do posta i tyle.x) Tak czy siak, moim zdaniem, nawet jeżeli nie miałaś siły na dopracowanie czegoś, wszystko wygląda mega dobrze razem i w 100%.. dopracowanie (dziwna odmiana tego słowa?).
Omg, no co Tyyyyyyyyyyy, moje tama-zdjęcia mogą się schować przy Twoich, halo, to Twoje zdjęcie z v3 na tym drewienku jest cudowne + te wszystkie które postujesz teraz na instagramach to totalnie wygrywają wszystko. Więc no, dziękuję za miłe słowa, ale to Ty tutaj jesteś najsuper!
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz